Παρουσία πελατών, συνεργατών, προσωπικού και φίλων γιόρτασε η KPMG τα 40 χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο WESTIN στον «Αστέρα Βουλιαγμένης» και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο και στα σημεία σταθμούς της εταιρείας εδώ και τέσσερις δεκαετίες σε μια αναδρομή που ολοκληρώθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα.

Η ιστορία της KPMG στην Ελλάδα ξεκίνησε το 1971 με την ίδρυση του ελληνικού γραφείου της Peat Marwick Mitchell. To 1981 ιδρύθηκαν το φορολογικό και συμβουλευτικό τμήμα της εταιρείας με απώτερο σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες. Η συγχώνευση της Peat Marwick Mitchell και της KMG δημιούργησαν το 1986 την KPMG, τη μεγαλύτερη τότε εταιρεία ελεγκτών στον κόσμο στην οποία εντάχθηκε το ελληνικό γραφείο.

Σήμερα η KPMG απασχολεί περισσότερους από 350 εργαζόμενους, διαθέτει ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο και σχέσεις εμπιστοσύνης με μεγάλες εταιρείες όλων των κλάδων και συχνά βραβεύεται για τις υπηρεσίες της, με πιο πρόσφατα παραδείγματα την ανάδειξή της ως Superbrand το 2010 καθώς επίσης και ως «Best Concultancy Firm» από το έγκριτο περιοδικό World Finance.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Μάριος Τ. Κυριάκου Πρόεδρος της KPMG Ελλάδος: «Είμαι πολύ συγκινημένος για την ανοδική μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως για το γεγονός ότι η KPMG είναι πλέον συνώνυμη της αξιοπιστίας και της ποιότητας. Με αφορμή τα γενέθλιά μας, θα θέλαμε να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εκείνους που συνέβαλλαν στην εξέλιξή μας αυτά τα 40 χρόνια και μας βοηθούν να παραμείνουμε στην κορυφή. Ευχή, επιθυμία αλλά και δέσμευσή μας για το μέλλον είναι ότι τα καλύτερα έπονται για την KPMG με το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στους πελάτες μας αλλά και στους ανθρώπους μας, που είναι το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της επιχείρησης».