Στις 9 και 10 Μαΐου, στα κεντρικά γραφεία της στην Αγία Παρασκευή, η KPMG υποδέχθηκε 24 φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, στο πλαίσιο του φοιτητικού διαγωνισμού Ace the Case.

Ο διαγωνισμός αφορά σε ένα διαδραστικό διήμερο, το οποίο υλοποιούν στελέχη της KPMG με διεθνή εμπειρία, βοηθώντας τους φοιτητές να ενδυναμώσουν τις αναλυτικές τους ικανότητες χρησιμοποιώντας πραγματικά επιχειρησιακά σενάρια, όπως επίσης και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην παρουσίαση ιδεών και λύσεων.

Ο βασικός στόχος του διαγωνισμού για τη φετινή χρονιά ήταν να δώσει σε νέους ανθρώπους την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο των professional services μέσω του διήμερου workshop με θέμα «Business Case Analysis and Presentation Skills», καθώς και να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στη δημιουργία και ανάλυση business plans, στη διαχείριση του χρόνου, στην ομαδικότητα και στις τεχνικές επικοινωνίας και παρουσίασης.

Η νικήτρια ομάδα φέρει το όνομα «The Intangibles» και απαρτίζεται από τους: Ευθύμιος Δραγάτσης, Μάρκος Ζώρζος, Ιωάννης Σταμάτης και Χρήστος Γκιτέρσος. Και τα τέσσερα μέλη της ομάδας είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής.