Η Lidl Hellas διακρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον τίτλο «Top Employer», από το ανεξάρτητο ινστιτούτο «Top Employers», με έδρα το Άμστερνταμ.

Η πιστοποίηση αυτή είναι το αποτέλεσμα του επιτυχούς εξωτερικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Top Employers στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της μεθόδου αξιολόγησης πολλαπλών σταδίων. Μεταξύ των πεδίων που αξιολογήθηκαν περιλαμβάνονται: αμοιβές και παροχές, ένταξη νέων εργαζομένων, εκπαίδευση και ανάπτυξη, διαχείριση της απόδοσης, ανάπτυξη ηγεσίας, καριέρα και διαχείριση της διαδοχής και εταιρική κουλτούρα.

«Η έρευνά μας έδειξε ότι η Lidl Hellas διασφαλίζει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, καλλιεργεί και αναπτύσσει το ταλέντο των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού, ενώ κατέχει ηγετική θέση στο περιβάλλον των Ανθρωπίνων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της», αναφέρει το Top Employers Institute, σχετικά με τη νέα διάκριση της Lidl Hellas. Η τελετή της βράβευσης θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.