Η Linkage Greece για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργάνωσε θεματική ομιλία με επίκεντρο την ηγεσία, την Παρασκευή 14 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με προσκεκλημένη την αναγνωρισμένη ομιλήτρια Carla Harris, Vice Chairman, Wealth Management, Managing Director στη Morgan Stanley.

Η Αμερικανίδα ηγέτης, ταξίδεψε πάνω από 500 στελέχη Ελληνικών και Πολυεθνικών Εταιρειών που παρακολούθησαν την ομιλία σε ένα ταξίδι με θέμα «Pearls of Leadership».

Πριν την έναρξη της ομιλίας, έξι Έλληνες απηύθηναν το δικό τους “Declaration of Leadeship”, ο Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, η Ευτυχία Κασελάκη, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής (Λιανική Τραπεζική) στην Τράπεζα Πειραιώς, η Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνουσα Σύμβουλος στην ALLIANZ, η Ιωάννα Λαλαούνη, Πρόεδρος του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, η Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοϊας Σοφία Μπεκατώρου και ο Θόδωρος Λιακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος στην Johnson & Johnson Ελλάς, οι οποίοι μοιράστηκαν προσωπικές τους στιγμές καταλήγοντας στη σημασία της Ηγεσίας και ιδιαίτερα της λήψης σωστών αποφάσεων κάτω από στιγμές έντονης πίεσης. Επιπρόσθετα, για δεύτερη φορά, η Linkage Greece βράβευσε τον Ηγέτη που ξεχώρισε την προηγούμενη χρονιά στον τομέα της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Έτσι, οι Δημήτρης Παπανικητόπουλος, Πρόεδρος, και ο Αρτέμης Μυρόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της Linkage Greece βράβευσαν ως Leader Of The Year, τις «Γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού» σαν αναγνώριση της ουσιαστικής συμμετοχής τους στην άμυνα της χώρας και στη δημιουργία παραδείγματος θάρρους και προσφοράς προς όλους τους Έλληνες. H Carla Harris μίλησε για τις αποδεδειγμένες στρατηγικές που έχουν βοηθήσει την ίδια και συζήτησε τη σημασία και τη δύναμη των αντιλήψεων στον εργασιακό χώρο, τις σημαντικές σχέσεις που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι για να εξασφαλίσουν την επιτυχία και τη δύναμη της αυθεντικότητας ως μέρος Ισχυρής Ηγεσίας.

Στο τέλος της ομιλίας, η ίδια δέχτηκε ερωτήσεις από το κοινό, Στελέχη μεγάλων Ελληνικών και Πολυεθνικών επιχειρήσεων, και έκλεισε την ομιλία της τραγουδώντας μαζί με όλο το ακροατήριο ένα από τα τραγούδια της. Σημειώνεται ότι η θεματική ομιλία πραγματοποιήθηκε με τη στρατηγική συνεργασία της BOUSSIAS.