Διευρυμένα καθήκοντα αναλαμβάνει από τις αρχές του έτους η Μάγδα Παντελίδου, σαν επικεφαλής του Executive Search της AIMS / PRIAMOS Α.Ε. με αυξημένη ευθύνη σε θέματα επικοινωνίας με τα συγγενή γραφεία της AIMS INTERNATIONAL στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο.

Η Μ. Παντελίδου είναι κάτοχος πτυχίου Κοινωνικών Επιστημών (B.A.) στο University of Westminster με μετεκπαίδευση στην Εφαρμοσμένη Κοινωνική Έρευνα και Έρευνα Αγοράς (M.Α.) στο ίδιο Πανεπιστήμιο, καθώς και στην Οργανωτική Ψυχολογία (Gestalt Consultant).

Επιπλέον, διαθέτει εργασιακή εμπειρία στην Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), την Αγγλία και τη Μέση Ανατολή στο χώρο της Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων, σε θέματα επιλογής στελεχών, ομαδικής συνεργασίας, επικοινωνίας, ηγεσίας, συγκρούσεων και change management καθώς και σε θέματα ανάπτυξης εταιριών και έρευνας αγοράς. Επίσης, διαθέτει εκτεταμένη διδακτική εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης στελεχών.

Στόχος της Μ. Παντελίδου στο νέο της ρόλο, είναι η ενδυνάμωση της ομάδας της AIMS / PRIAMOS Α.Ε., ώστε να προσφέρει λύσεις που να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν πληρέστερα στις ανάγκες και την κουλτούρα των εταιρειών – πελατών της και των υποψηφίων με τους οποίους συνεργάζεται, με γνώμονα το χτίσιμο μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης.