Στην πληροφορία ότι ο γαλλικός λαός δεν είχε να φάει ψωμί, η ίδια αποκρίθηκε «και γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι». Με αυτή τη φράση έμεινε στην ιστορία αν και έρευνα της εφημερίδας Telegraph αναφέρει ότι δεν ειπώθηκε ποτέ. Ο λόγος για τη Μαρία Αντουανέτα που θα λάβει τη θέση του HR Manager.

Η Μαρία Αντουανέτα βαφτίστηκε με το όνομα Μαρία Αντωνία Ιωσηφίνα Ιωάννα. Ήταν το 15ο παιδί της αυτοκράτειρας Μαρίας Θηρεσίας και του αυτοκράτορα Φραγκίσκου Α’ της Αυστρίας, ενώ από πολύ μικρή ηλικία η ίδια προκαλούσε συχνά φασαρίες και αρνούνταν να παρακολουθήσει τα μαθήματα που η αυτοκράτειρα είχε επιλέξει για την ίδια και τα αδέρφια της. Εκτός όμως από το πρόγραμμα των μαθημάτων η Μαρία Θηρεσία είχε προγραμματίσει και το μέλλον της κόρης της ώστε η Αυστρία να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ευρώπης. Γνωρίζοντας μάλιστα ότι οι συγγενικοί δεσμοί με κάποιον από τους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης θα την ευνοούσαν, κατάφερε το 1770 να παντρέψει την Μαρία Αντουανέτα με τον Λουδοβίκο ΙΣΤ΄ της Γαλλίας, με το βασιλικό ζεύγος να ανεβαίνει επίσημα στον γαλλικό θρόνο το 1774. Η Αντουανέτα ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στον γαλλικό λαό χάρη στις σπατάλες που έκανε, όταν την ίδια στιγμή μεγάλο μέρος του πληθυσμού πέθαινε από την πείνα. Το 1789 θα αποτελούσε ένα κρίσιμο έτος για τη βασίλισσα. Τον Ιούνιο πεθαίνει ο πρωτότοκός της γιος σε ηλικία 8 ετών, ενώ τον Οκτώβριο ξεσπά η γαλλική επανάσταση. Η Μαρία Αντουανέτα μαζί με τον βασιλιά και τα παιδιά τoυς προσπαθούν να δραπευτεύσουν, όμως συνελήφθησαν κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο και το βασιλικό ζεύγος αποκεφαλίστηκε δημόσια με γκιλοτίνα από φιλελεύθερους επαναστάτες.

Μέσα από τη σύντομη ζωή της η βασίλισσα της Γαλλίας δεν κατάφερε να περιορίσει τις φήμες που την ήθελαν να είναι σπάταλη και να εμπλέκεται συχνά σε ρομάντζα. Πώς, όμως, μία τέτοια προσωπικότητα θα μπορούσε να ενταχθεί σε ένα τμήμα HR και τι θα ήταν σε θέση να συνεισφέρει από εκεί; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι αρνητική. Η Μαρία Αντουανέτα δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ΔΑΔ. Το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού οφείλει να γνωρίζει το business της επιχείρησης και να έχει θέση στο τραπέζι των αποφάσεων, κάτι που μία κατευθυνόμενη και άβουλη σχετικά προσωπικότητα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει.