Η Μαρία Μωραγιάννη, με περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στην επαγγελματική ανάπτυξη, την εκπαίδευση και τη διευθυντική στελέχωση, αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας του ReGeneration.

Η ίδια έχει θητεύσει, επίσης, σε οργανισμούς όπως Alba Graduate Business School, Highered EFMD και Egon Zehnder. Ως μέλος του Advisory Council του ReGeneration, είχε ήδη συμβάλει στη στρατηγική ανάπτυξη του οργανισμού και, τώρα, από τη νέα της θέση, στοχεύει στην περαιτέρω ενδυνάμωση του προγράμματος, την επέκταση των συνεργασιών και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για τα ταλέντα.

«Στόχος μου είναι να εξελίξω ακόμη περισσότερο το ReGeneration, ενισχύοντας τον ρόλο του ως γέφυρα μεταξύ τα-λέντων και επιχειρήσεων», δήλωσε η Μαρία Μωραγιάννη.