Η θεατρική ομάδα των εργαζομένων της PricewaterhouseCoopers στην Ελλάδα (PwC) ανέβασε την παράσταση «Μέθοδος Γκρόνχολμ» του Χόρντι Γκαλθεράν, για τρεις παραστάσεις στις 18, 19 & 20 Ιουνίου στο θέατρο «Μικρό Παλλάς».

Προσκεκλημένοι στην παράσταση ήταν συνάδελφοι, πελάτες, συνεργάτες, συγγενείς και φίλοι των εργαζομένων της εταιρείας. Η υπόθεση του έργου αφορά 4 υποψηφίους που βρίσκονται στα γραφεία μιας πολυεθνικής εταιρείας για να δώσουν συνέντευξη, διεκδικώντας την αξιοζήλευτη θέση του εμπορικού διευθυντή. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον έργο με αναφορές στον ανταγωνισμό και στις συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Πρόκειται για την τρίτη παράσταση που ανεβάζουν οι εργαζόμενοι της PwC, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η πρώτη παράσταση ήταν το «Όνειρο Θερινής Νυκτός» του Σαίξπηρ και πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο 2007 στο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, με 20 ηθοποιούς επί σκηνής. Στη συνέχεια ακολούθησε η «Μήδεια» του Μποστ, παράσταση που ανέβηκε τον Ιούνιο 2008 στο θέατρο Δημήτρης Χορν, με τη συμμετοχή 21 ηθοποιών.

Στη θεατρική ομάδα συμμετέχουν εθελοντικά εργαζόμενοι της PwC, όχι μόνον ως ηθοποιοί, αλλά και ως υποστηρικτές της υλοποίησης. Όλα τα μέλη της ομάδας αφιέρωσαν αρκετές ώρες από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους σε πρόβες. Ανέλαβαν όλη τη διοργάνωση της παράστασης, από τη σύνταξη του προγράμματος που μοιράστηκε στο κοινό, μέχρι τα κοστούμια και τα σκηνικά.