Η Νικολέτα Μπατίκα ανέλαβε από την 1/12/2010 καθήκοντα Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού για την Ελλάδα και την Κύπρο στην εταιρεία Puma, μετακινούμενη από τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού των εταιρειών Νέα Οδός Α.Ε. και Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος Α.Ε., Joint Venture διεθνών εταιρειών στην κατασκευή και διαχείριση αυτοκινητοδρόμων, που κατείχε τα τελευταία τρία έτη.

Η ίδια σημειώνει: «Είμαι περήφανη για την ένταξή μου στο στελεχιακό δυναμικό της παγκόσμιας ηγέτιδας Puma. Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με πνεύμα δυναμικό και αισιόδοξο σε μια φάση αλλαγής και αναδιοργάνωσης της εταιρείας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή του πλάνου ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης της εταιρείας είναι ο πρωταρχικός στόχος μας έτσι ώστε να δώσουμε στην Puma Hellas την ηγετική θέση που της αρμόζει στην εγχώρια αγορά και να την καθιερώσουμε ως το κορυφαίο και το πιο επιθυμητό sportslifestyle brand στην υφήλιο. Πρωταρχικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας έχουν οι άνθρωποί μας».

Η Ν. Μπατίκα έχει πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων και έχει εργασθεί για κορυφαίες διεθνείς ναυτιλιακές εταιρείες, όπως η Marmaras Navigation Ltd, ως HR Assistant Manager και η Delta Tankers Ltd ως HR Supervisor και σε εταιρείες λιανεμπορίου στη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων και τις πωλήσεις. Έχει επίσης διατελέσει Εκπαιδεύτρια για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Η Ν. Μπατίκα είναι κάτοχος πτυχίου στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Leeds University, UK, με υποτροφία από το Κοινωφελές Ίδρυμα Προποντίς του Δ. Διαμαντίδη. Είναι επίσης απόφοιτη του Chartered Institute of Personnel και Development.