Η NN Hellas απέσπασε για πρώτη φορά τον τίτλο του Κορυφαίου Εργοδότη από το παγκοσμίου φήμης Top Employers Institute, για τις βέλτιστες πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού που εφαρμόζει.

«Ως Διοικητική Ομάδα της NN Hellas, είμαστε υπερήφανοι για τη συγκεκριμένη διαπίστευση, η οποία επισφραγίζει τις προσπάθειές μας, ώστε η εταιρεία να αποτελεί έναν εργοδότη πρότυπο. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι να παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα εργασιακό περιβάλλον που διέπεται από αξιοκρατία, ομαδικότητα και τις αξίες μας “Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε”» δήλωσε σχετικά η Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas.

Από την πλευρά της, η Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, ανέφερε ότι: «Η αναγνώριση της NN Hellas ως Top Employer μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, καθώς υιοθετούμε εξελιγμένα συστήματα και πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού, με στόχο να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Ενισχύουμε τον αλληλοσεβασμό και δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι εργαζόμενοι μας να αναδεικνύουν  και να εμπλουτίζουν τα ταλέντα τους». Σημειώνεται ότι ο Όμιλος ΝΝ, βραβεύτηκε και στο σύνολο του, αποκτώντας τη συγκεκριμένη πιστοποίηση σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της NN Hellas.