Η Praktiker Hellas βρέθηκε για 1η φορά στην ετήσια κατάταξη των Best Workplaces in Europe, στην κατηγορία επιχειρήσεων με περισσότερους από 501 εργαζόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, είναι μία από τις 3 ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στη διοργάνωση, λαμβάνοντας την 27η θέση από τις συνολικά 125 βραβευμένες εταιρείες και την 4η θέση στον κλάδο του λιανεμπορίου. Σε συνέχεια και αυτής της διάκρισης, ο Γιάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη διάκρισή μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη συνεχή μας προσπάθεια να είμαστε εταιρεία 1ης επιλογής στην Αγορά Εργασίας.

Προτεραιότητά μας να εξελίσσουμε και να αναβαθμίζουμε αδιάκοπτα το εργασιακό μας περιβάλλον για τους ανθρώπους μας, που αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της εταιρείας μας και στους οποίους αφιερώνουμε από καρδιάς και αυτή τη διάκριση. Η ανάδειξη της Praktiker Hellas στην ευρωπαϊκή κατάταξη των Best Workplaces, μας δίνει ακόμη περισσότερη έμπνευση να δουλεύουμε όμορφα και με κέφι στο σπίτι μας, ομαδικά, με συνεργασία και πάθος!».