Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με πρωτοβουλία της Σχολής Τουρισμού και σε συνεργασία με τη Σχολή Διοίκησης διοργανώνει 2η συνάντηση της σειράς διαλέξεων “Fire Side Chat, C- level”, όπου υψηλά στελέχη της αγοράς εργασίας μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, η Regional Human Recourses Manager Greece at Inclusive Collection part of World of Hyatt – Greece, Ράνια Δεϊμέζη, θα μιλήσει στο Αμφιθέατρο του Campus Αθήνας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε μια εκδήλωση που θα συντονίσει ο Δρ. Θοδωρής Μπενετάτος, Dean of Faculty Hospitality & Tourism του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Η δράση απευθύνεται σε φοιτητές από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, καθώς και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών της Σχολής Διοίκησης.

Η νέα σειρά συζητήσεων με τίτλο “Fire Side Chat, C- level” έχει σαν στόχο να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των φοιτητών, προσφέροντας τους γνώση και τεχνογνωσία σχετικά με θέματα στρατηγικής, ηγεσίας, αντιμετώπισης προκλήσεων και λήψης αποφάσεων στον τομέα τους. Υπενθυμίζεται ότι στο 1ο “Fire Side Chat, C-level” καλεσμένος ήταν ο CEO της Fraport Greece, Alexander Zinell.