Η Soul Creative Agency επενδύοντας στην ανάπτυξη, εξέλιξη και ενδυνάμωση της ομάδας της, εγκαινιάζει μια σειρά από internal workshops και προσκαλεί επιλεγμένα στελέχη του χώρου να μοιραστούν γνώσεις, insights και εμπειρίες, σε έναν ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο με την ομάδα. Σε κάθε μηνιαίο workshop της σειράς Wednesdays with (a) Soul, το δημιουργικό γραφείο προσκαλεί έναν/μία guest speaker με διαφορετικό επαγγελματικό background και εξειδίκευση για να μοιραστεί και να συζητήσει τις τάσεις και τις εξελίξεις του κλάδου, στο πλαίσιο αυτών των νέων workshops με την ομάδα της Soul.

Το νέο αυτό θεσμό εγκαινιάζει ως guest speaker ο Χαράλαμπος Κασσιός, Global Account Director, Kantar, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλα agencies και accounts σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στο πρώτο Wednesdays with (a) Soul session ο καλεσμένος θα μοιραστεί με την ομάδα της Soul Creative Agency θεματικές που αφορούν στη σημασία του branding, τα προφίλ και τις συμπεριφορές του σύγχρονου καταναλωτή, καθώς και τα διαθέσιμα πλέον εργαλεία για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της επικοινωνίας (creative effectiveness) αξιοποιώντας ακόμα και insights ερευνών Neuroscience.

Το workshop session θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή συζήτηση της ομάδας της Soul και του καλεσμένου της. H Soul Creative Agency είναι δημιουργικό γραφείο με focus στο branding. Πελάτες της εταιρείας αποτελούν brands από ένα μεγάλο φάσμα της επιχειρηματικότητας του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όπως ο τουρισμός, οι νέες τεχνολογίες, ο πολιτισμός, σε Ελλάδα και εξωτερικό (Ελβετία, Κύπρος, ΗΑΕ, Kατάρ, ΗΒ, κ.λπ.).