Η Νοva ανακοίνωσε την πρόσληψη μιας σειράς νέων στελεχών, με στόχο την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας για να ηγηθούν σημαντικές θέσεις, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό, η Σταυρούλα Κάβουρα αναλαμβάνει τη θέση της Human Resources Director. Η Στ. Κάβουρα έχει εικοσαετή εμπειρία σε ρόλους Ανθρώπινου Δυναμικού στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών. Έρχεται στη Nova προερχόμενη από τη Victus Networks, όπου διετέλεσε Human Resources Director, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για τη Vodafone.

Παράλληλα, η Κατερίνα Μανιαδάκη αναλαμβάνει τη θέση της Legal & Regulatory Director. Η Κ. Μανιαδάκη εντάσσεται στην εταιρεία προερχόμενη από την ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου Office of Communications (Ofcom), όπου εργάζονταν ως νομικός σύμβουλος τα τελευταία 9 χρόνια. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG CONNECT – Market Reviews Unit) και στο Institute for Information Law του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ.

Τέλος, στο πλαίσιο των αλλαγών, η Κική Σιλβεστριάδου αναλαμβάνει τη θέση της CEO της Nova Media, ο Αλέξανδρος Ντάβος τη θέση του Chief Commercial Officer, η Μαρία Στεργίου τη θέση της Business Commercial Director και ο Γεώργιος Ζαρόγιαννης τη θέση του Marketing Director.