Η εταιρεία Συστήματα Sunlight, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, συνεχίζει να διαγράφει ανοδική πορεία, μέσα από ένα πλήρως εξαγωγικό προφίλ.

Με οδηγό το υγιές και δυναμικό επιχειρηματικό της προφίλ, η εταιρεία, μεταξύ άλλων, διευρύνει συνεχώς τον εξαγωγικό της προσανατολισμό και συνεισφέρει στην ενίσχυση της απασχόλησης. Σήμερα οι συνολικοί εργαζόμενοι στην εταιρεία ανέρχονται σε 750 από 630 το 2015, αύξηση προσωπικού κατά 19% για τη χρονιά που διανύουμε.

Ο Β. Μπίλλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Συστήματα Sunlight, αναφέρει «Η Sunlight μετά από πολλά χρόνια μεθοδικής δουλειάς έχει καταφέρει να διεισδύσει σε 100 χώρες και να βασίζεται σε ένα αμιγώς εξαγωγικό προφίλ. Είμαστε μία ελληνική εξαγωγική εταιρεία που ανταποκρίνεται σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, ανάμεσα στους κορυφαίους παραγωγούς συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας παγκοσμίως. Σε μια περίοδο ύφεσης – αποβιομηχανοποίησης της χώρας, η εταιρεία μας συνεχίζει να επενδύει σε δομές και σε ανθρώπινο δυναμικό ενάντια σε όλες τις αντίξοες συνθήκες».