Η θεατρική ομάδα των εργαζομένων της PricewaterhouseCoopers στην Ελλάδα (PwC) ανέβηκε στο σανίδι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη στις 24, 25 & 26 Ιουνίου στο θέατρο «Δημήτρης Χορν».

Το κείμενο του Αριστοφάνη παρουσιάστηκε σε μοντέρνα εκδοχή – κωμικοί βάτραχοι να διασχίζουν τη σκηνή, ξενοδόχοι με φανταχτερά ρούχα, ακόμη και χορογραφίες σε ρυθμούς ABBA! Και οι τρεις παραστάσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, γεμίζοντας κάθε βράδυ το θέατρο με συνάδελφους, συγγενείς και φίλους των εργαζομένων της εταιρείας.

Στη θεατρική ομάδα της PwC συμμετέχουν εθελοντικά εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι αφιερώνουν τον πολύτιμο ελεύθερό τους χρόνο σε πρόβες αλλά και τη διοργάνωση της παράστασης, με επαγγελματία σκηνοθέτη, τον Χρήστο Παγκαλιά. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και μέχρι σήμερα έχουν ανεβάσει γνωστές παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία.

Η πρώτη παράσταση ήταν το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Σαίξπηρ τον Ιούλιο 2007, ενώ την επόμενη χρονιά ακολούθησε η «Μήδεια» του Μποστ. Τον Ιούνιο του 2009 ανέβηκε η «Μέθοδος Γκρόνχολμ» του Jordi Garlceran και είχε τόση επιτυχία ώστε να παρουσιαστεί το έργο και στην Κύπρο το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς.