Την Βίκυ Μπουζούκη, Country HR Director της Coca Cola 3E, βράβευσε ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας, ως HR Manager of The Year, κατά την εκδήλωση του Θερινού Συμποσίου, στις 25 Ιουνίου, στο Μουσείο Οίνου.

Ο θεσμός που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά με την επιστημονική συνεργασία του ALBA Graduate Business School, έχει σαν στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση στελεχών της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με σημαντική παρουσία στο χώρο και καθοριστική συμβολή στη δυναμική εξέλιξη του κλάδου της στην Ελλάδα.

Ως κριτήρια για την ανάδειξη του καλύτερου HR Manager για το 2010, οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει τη στρατηγική συμμετοχή του κάθε υποψήφιου στην εταιρεία του και τον ουσιαστικό του ρόλο για το σχεδιασμό, την προσαρμογή και υλοποίηση στρατηγικών βέλτιστης αξιοποίησης του ανθρώπινου κεφαλαίου ως άμεση απόρροια εταιρικών στρατηγικών, τη συμβολή του στη διαμόρφωση κουλτούρας υψηλής απόδοσης στην εταιρεία του και ενός εργασιακού περιβάλλοντος που χαρακτηρίζεται από υψηλά επίπεδα δέσμευσης και τέλος, την αποτελεσματική διαχείριση κρίσιμων περιόδων αλλαγής για την εταιρεία (π.χ. συγχώνευση, οικονομική κρίση κτλ) με διατήρηση σε υψηλά επίπεδα του ηθικού των εργαζομένων.

Με αφορμή τη βράβευσή της, η Β. Μπουζούκη δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση που ύστερα από 20 χρόνια πορείας στη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού, λαμβάνω φέτος μια τόσο τιμητική διάκριση. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της Coca-Cola Ελληνικής Εταιρίας Εμφιαλώσεως για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της όλα αυτά τα χρόνια καθώς και το Δ.Σ. του ΣΔΑΔΕ και την Επιτροπή Αξιολόγησης για την τιμή που μου έκαναν. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανη που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας της Coca-Cola Tρία Έψιλον και θέλω μέσα από την καρδιά μου να μοιραστώ αυτό το βραβείο με όλη μου την ομάδα!».