Με 65 έτη επιτυχημένης εμπειρίας στη διεθνή αγορά, η Porter Henry & Co εδραιώνει την παρουσία της στην Ευρώπη μέσα από την αποκλειστική στρατηγική συνεργασία με τη Secret Key.

H Porter Henry & Co είναι Συμβουλευτικός Οίκος που εξειδικεύεται στη βελτίωση της απόδοσης των ομάδων πωλήσεων και την ενίσχυση της ποιοτικής εξυπηρέτησης. Με world-class διδακτέα ύλη και περισσότερα από 30 εκπαιδευτικά προγράμματα αναδεικνύεται επί σειρά ετών ως «top sales training company» από την Training Industries.com. Τα προγράμματα της Porter Henry & Co έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με περισσότερους από 137 οργανισμούς του Fortune 500 /1000. Στο διεθνές πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά οι: American Express, AT&T, Boehringer Ingelheim, Eli Lilly, Clairol, 3M, J&J, Pepsi-Cola, Procter & Gamble, Reuters κλπ.

Στην Ελλάδα το υλικό της Porter Henry & Co θα εκπροσωπείται αποκλειστικά από τη Secret Key (Sales & Service Experts), η οποία έχει εξασφαλίσει και την παράλληλη αποκλειστικότητα για Βαλκάνια, Κύπρο και Τουρκία. Η Secret Key ιδρύθηκε από τους Γιάννη Στάη και Έλενα Μητσιμπόνα με στόχο να παρέχει την απόλυτη Συμβουλευτική Εξειδίκευση στην αγορά ως προς την ανάπτυξη και παραγωγικότητα των στελεχών των πωλήσεων & της εξυπηρέτησης σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.secretkey.gr.