Τη Χάρτα Διαφορετικότητας υπέγραψε η IBM. Συγκεκριμένα, η εν λόγω υπογραφή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Tετάρτη 7 Ιουνίου, παρουσία του Νίκου Μανιάτη, Διευθύνοντα Συμβούλου της IBM Ελλάδος και Κύπρου και του Σταύρου Μηλιώνη, Προέδρου του ΚΕΑΝ.

«Για εμάς, η ενσωμάτωση και η ισότητα είναι έννοιες αδιαμφισβήτητες. Γι’ αυτό και η εταιρεία έχει δεσμευθεί να εξοπλίσει με αναδυόμενες δεξιότητες 30 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως μέχρι το 2030, ώστε να εκδημοκρατήσει τις ευκαιρίες, να γεφυρώσει το χάσμα δεξιοτήτων και να δώσει στη νέα γενιά εργαζομένων τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη οικονομία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ν. Μανιάτης, ενώ από την πλευρά του ο Σ. Μηλιώνης δήλωσε:

«Η υπογραφή της Χάρτας, από μία επιχείρηση αυτής της εμβέλειας αποτελεί μία έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος και της βαρύτητας που οι επιχειρήσεις προσδίδουν στα θέματα σεβασμού της διαφορετικότητας και συνεπούς ενασχόλησης με την υγιή ένταξη όλων στα επαγγελματικά περιβάλλοντα. Είμαστε σίγουροι ότι η συμμετοχή της IBM στα μέλη της Χάρτας θα ενισχύσει το έργο μας και την καλωσορίζουμε».