Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και πιστή στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και, συγκεκριμένα, στην κίνηση ICAP Acts Green, η ICAP Group την Παρασκευή 10 Ιουνίου πραγματοποίησε περιβαλλοντική εξόρμηση με σκοπό τον καθαρισμό και τη φροντίδα της παραλίας αλλά και του πάρκου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη και καθοδήγηση της Διοίκησης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά και σε αυτήν συμμετείχαν 400 εργαζόμενοι της ICAP.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μία σημαντική επένδυση από πλευράς του Ομίλου ICAP, δεδομένου ότι αφιερώθηκε μια ολόκληρη εργάσιμη ημέρα, γεγονός που διαφοροποιεί την κίνηση αυτή από άλλες παρόμοιες εταιρικές ενέργειες. Αντίστοιχες περιβαλλοντικές εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν από τα 4 Καταστήματα της ICAP στην Ελλάδα. Tα Καταστήματα Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας αφιέρωσαν την ημέρα στον καθαρισμό της παραλίας του Πλαταμώνα, ενώ το Κατάστημα Κρήτης στον καθαρισμό της παραλίας των Ματάλων. Τέλος, το Κατάστημα Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου επισκέφθηκε το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών η «ΜΕΡΙΜΝΑ» το οποίο φιλοξενεί και παρέχει υπηρεσίες φροντίδας και εκπαίδευσης σε παιδιά και νέους με νοητική καθυστέρηση.