Εκδήλωση για μεθόδους βελτιστοποίησης διαδικασιών και κόστους οργάνωσε η ICAP Employment Solutions με βασικούς ομιλητές από το Σύνδεσμο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος (ΣΔΑΔΕ), την Astra Zeneca, τη Velti αλλά και τις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες λύσεων outsourcing, NorthgateArinso και Coupa.

Στο Α μέρος και μετά από μία σύντομη εισαγωγή του Θεόδωρου Τόλλη, Εκτελεστικού Διευθυντή ICAP Employment Solutions και Προέδρου της Ένωσης Ιδιωτικών Εταιρειών Απασχόλησης (ΕΝΙΔΕΑ) και την προσπάθεια άρσης στερεοτύπων που ακολουθούν το outsourcing, πήρε το λόγο η Μάρθα Μυλωνά, Πρόεδρος του ΣΔΑΔΕ, μιλώντας για τις αλλαγές που έχουν προκύψει στην αγορά εργασίας και το πώς η Διάθεση Προσωπικού μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπισή τους. Στη συνέχεια, ο Phil Crompton, Global Service Delivery Director της NorthgateArinso ανέλυσε τις Τάσεις στο σύγχρονο HR επικεντρωνόμενος, ειδικότερα, στην Παγκοσμιοποίηση, στην πίεση για χαμηλότερο κόστος, στην έλλειψη ταλέντων και στις Νέες Τεχνολογίες.

Στο βήμα τον διαδέχθηκε ο Μιχάλης Σάρρος, Διευθυντής HR της Astra Zeneca ο οποίος μίλησε για το έργο HR και Payroll Outsourcing που υλοποιεί η εταιρεία αξιοποιώντας τη μέθοδο της NorthgateArinso μέσω της ICAP. Στο Β΄Μέρος ο Alex Kleiner, Regional Vice President της Coupa, παρουσίασε τις ρηξικέλευθες λύσεις e-Procurement μέσω Τεχνολογιών cloud που επιτρέπουν στις Διευθύνσεις Προμηθειών την επιτάχυνση των διαδικασιών αγορών αλλά και την εξασφάλιση του χαμηλότερου κόστους. Η μαρτυρία της Velti δια στόματος Κωνσταντίνου Παζάλου, Senior Manager Financial Systems της εταιρείας, πρόσφερε στους συμμετέχοντες την εμπειρία της Velti από την εφαρμογή τέτοιων τεχνολογιών.