Με συμμετοχή που ξεπερνούσε κάθε προηγούμενο οι εργαζόμενοι της ICAP Group συμμετείχαν και φέτος εθελοντικά μαζί με τις οικογένειές τους στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Όμιλος την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, για τον καθαρισμό του Λόφου του Φιλοπάππου.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων στα πλαίσια του Κινήματος ICAP Acts Green και του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ICAP. Παραμένοντας σταθερή στη φιλοσοφία της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο η ICAP συνεχίζει ενεργά τον θεσμό πλέον της εθελοντικής εξόρμησης με την οικογένεια.

Ο Ηλίας Αλεβίζος, Εκτελεστικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ICAP Group, δήλωσε σχετικά: «Έχοντας εντάξει και επίσημα την προσφορά στον κοινωνικό σύνολο στο πλαίσιο των αξιών μας συνεχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε ενεργά προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της οικολογικής μας συνείδησης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Ενθαρρύνουμε όλες τις εταιρείες να αναπτύξουν ανάλογες πρωτοβουλίες, αν ήδη δεν το έχουν πράξει, ευαισθητοποιώντας με τον τρόπο αυτό, τόσο τους εργαζόμενούς τους, όσο και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».