Σε εορταστικό κλίμα διοργανώθηκε από την iCon International Training η Τρίτη Διμηνιαία Εκδήλωση Αποφοίτησης του ακαδημαϊκού έτους 2007-2008 σπουδαστών των μεταπτυχιακών προγραμμάτων (ΜBA, ΜSc και Diploma) του Πανεπιστημίου του Λέστερ (Leicester), ένα από τα κορυφαία 15% Βρετανικά Πανεπιστήμια, με το οποίο η iCon (www.icon.gr) συνεργάζεται εδώ και ένδεκα συνεχή χρόνια δηλαδή από το 1997.

Η συνεργασία ξεκίνησε με 3 προγράμματα του School of Management και στην iCon προσφέρθηκαν ακόμη 22 προγράμματα μεταξύ των οποίων και Διδακτορικό από άλλες 5 Σχολές του Πανεπιστημίου: School of Psychology, School of Criminology, Centre of Labour Market Studies, Department of Mass Media and Communication, Department of Criminology. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα νεοκλασικά εκπαιδευτικά κέντρα της iCon (Δημητρακοπούλου 49Α, Στάση Μετρό Συγγρού-Φιξ.

Μετά την απονομή ακολούθησε cocktail party, όπου δόθηκε η δυνατότητα για συζήτηση και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των αποφοίτων και των συγγενών τους.
Η υλοποίηση των προγραμμάτων πραγματοποιείται μέσω του «Συστήματος Ολοκληρωμένης Εξυπηρέτησης» που η iCon έχει αναπτύξει και πιστοποιήσει με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2000, με βάση το οποίο προσφέρεται πλήρης εξυπηρέτηση και σε άτομα που ζουν και εργάζονται και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες και ηπείρους και παρ’ όλα αυτά επιτυγχάνουν πολύ καλές επιδόσεις και συχνά αποφοιτούν στον ελάχιστο χρόνο.

Τα προγράμματα της iCon (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά) ξεκινούν πάλι τον Μάιο. Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την iCon στα τηλέφωνα 2109248534, 2109248065, www.icon.gr, [email protected]