Η ΙΚΕΑ του ομίλου FOURLIS, συμμετείχε στα «Business Days», τις εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών και αποφοίτων ανώτατων σχολών σε επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του θεσμού «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας».

Η εταιρεία παρουσίασε την επιχειρηματική ιδέα ΙΚΕΑ και πως αυτή γίνεται πραγματικότητα, μέσα από τη μοναδική εταιρική της κουλτούρα και την αρμονική συνεργασία των διαφορετικών τμημάτων της. Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στους χώρους του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, και μέσα από το διάλογο είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν πως λειτουργεί καθημερινά η επιχείρηση σε όλα τα τμήματα και όλα τα επίπεδα.

Με τον τρόπο αυτό μπόρεσαν να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για το τι σημαίνει γενικότερα επιχείρηση λιανικού εμπορίου, πώς διοικείται, ποιες είναι οι απαιτήσεις για να απασχοληθεί κάποιος σε ένα συγκεκριμένο τμήμα αλλά και πως διεκπεραιώνεται η καθημερινότητα σε αυτό. Ταυτόχρονα, είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες συμβουλές για τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.