Μια πολύ μεγάλη ανοικτή ηλεκτρονική βάση βιογραφικών σημειωμάτων υποψηφίων που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας δημιούργησε η ΑΝΑΔΕΙΞΗ, εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων που ασχολείται με την επιλογή προσωπικού.

Σε αυτή τη βάση, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να εμφανίζει το βιογραφικό του σημείωμα και να γίνεται «ορατός» σε 180.000 δυνητικούς εργοδότες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Υπάρχουν δύο διαφορετικά πεδία στην ιστοσελίδα της ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ, το πρώτο αφορά την Ελλάδα (Βιογραφικά Υποψηφίων στην Ελλάδα) όπου τα βιογραφικά δημοσιεύονται στα ελληνικά και το δεύτερο αφορά το εξωτερικό (greeks working abroad).

Εκεί μπορεί να δημοσιεύσει κάποιος το βιογραφικό του στα αγγλικά και η εταιρεία αναλαμβάνει την προβολή του σε εταιρείες επιλογής προσωπικού σε όλες τις χώρες του εξωτερικού, αλλά και σε ελληνικές επιχειρήσεις που βρίσκονται στο εξωτερικό, οπότε αν κάποιος θέλει έναν έλληνα εργαζόμενο να μπορεί να επισκεφτεί την αντίστοιχη αγγλόφωνη βάση και να μπορέσει μέσα από εκεί να βρει έλληνες υποψήφιους που τον ενδιαφέρουν για συνεργασία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.anadeixi.gr.