Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 και για 27η συνεχή χρονιά, το Creta Maris Beach Resort, διοργάνωσε την καθιερωμένη πλέον, Ημέρα Αιμοδοσίας, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί.

Μάλιστα, η πλειοψηφία των εργαζόμενων και μελών της Διοίκησης του ξενοδοχείου εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στην Ημέρα Αιμοδοσίας, ενώ τελικά, 40 στελέχη έλαβαν έγκριση από την υπεύθυνη γιατρό και συμμετείχαν στην ετήσια αιμοδοσία, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, υπό την αιγίδα του Βενιζέλειου – Πανάνειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ημέρα Αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1992 από τη Διοίκηση του Creta Maris Beach Resort, με στόχο να ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους, αλλά και την τοπική κοινωνία, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και να προσφέρουν ένα δώρο ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη. Η μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή των εργαζομένων του ξενοδοχείου οδήγησε στην ετήσια καθιέρωσή της, όπως επίσης και στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.