Το Career Fair.4all, η Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία, διοργανώνεται και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ethelon με την υποστήριξη του kariera.gr και έχει ως βασικό στόχο να δημιουργήσει ίσες ευκαιρίες στην πρόσβαση στην αγορά εργασίας καθώς και την ενδυνάμωση του επαγγελματικού προφίλ ατόμων με αναπηρία.

Σε συνέχεια των προσλήψεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 12 Μαΐου, εταιρείες, φορείς και άτομα με αναπηρία συναντιούνται στο Σεράφειο, Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων με κοινό σκοπό να επιβεβαιώσουν το «People with Abilities, Companies with Perception». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να αλληλεπιδράσουν με τις εταιρείες που υποστηρίζουν το σκοπό αυτό. Η κάθε εταιρεία θα έχει το περίπτερό της, όπου θα δέχεται υποψηφίους και θα συζητούν θέματα και προοπτικές εργασίας, καθώς και τι συνεπάγεται αυτό. Παράλληλα, οργανισμοί που υποστηρίζουν ή προωθούν τα δικαιώματα ατόμων με αναπηρία αλλά και δουλεύουν καθημερινά για μία πιο προσβάσιμη πόλη, θα είναι παρών.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε άτομα με αναπηρία που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας αλλά και στο ευρύ κοινό που θα ήθελε να ενημερωθεί σχετικά μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες. Επιπρόσθετα, τις ημέρες πριν το Career Fair.4all θα πραγματοποιηθούν ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους συμμετέχοντες με αναπηρία, σχετικά με το πώς να συντάξουν το βιογραφικό τους και να πραγματοποιήσουν μία επιτυχημένη συνέντευξη με τις εταιρείες. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν ανάλογα σεμινάρια για τις εταιρείες με την υποστήριξη του Kariera.gr, Job-Pairs και Career Sign, σχετικά με το πώς να εντάξουν άτομα με αναπηρία στο ανθρώπινο δυναμικό τους, ώστε να προετοιμαστούν όλοι, εταιρείες και συμμετέχοντες, για την εκδήλωση.