Το kariera.gr διοργανώνει και φέτος τις Ημέρες Καριέρας, ένα φεστιβάλ για την επαγγελματική εξέλιξη και τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα, στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2017, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Οι Ημέρες Καριέρας 2017 απευθύνονται σε όλους: στους νέους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, στους εργαζόμενους που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία, αλλά και όσους θέλουν να σχεδιάσουν μαζί με εξειδικευμένους συμβούλους το επιχειρηματικό τους πλάνο, στους τελειόφοιτους που αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για σπουδές εντός και εκτός συνόρων, στους φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters, κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού, μέσα από ενδιαφέροντα workshops, όσο διακεκριμένοι επαγγελματίες που γνωρίσαμε μέσα από το προσωπικό τους έργο, εμπνέουν, γεμίζουν ιδέες και συμμετέχουν στο χτίσιμο ενός καλύτερου και πιο ευοίωνου μέλλοντος.

Ταυτόχρονα, για τέταρτη χρονιά, το Up Event παρουσιάζει διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους τομείς εργασίας που μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία και υποδεικνύουν τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας. Το Up Event θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το πρόγραμμα των ομιλιών θα ανακοινωθεί σύντομα. Σημειώνεται ότι η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2017 είναι δωρεάν για όλους.