Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece με την υποστήριξη του International Chamber of Commerce (ICC), διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Διαμεσολάβηση και Επιχειρηματικότητα» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 15.00, στο Μέγαρο Διοικητού Θεοδώρου Β. Καρατζά (Αμφιθέατρο), Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Αιόλου 82-84 Αθήνα.

 Η εκδήλωση έχει στόχο να ενημερώσει τους νομικούς, τα στελέχη της αγοράς και τους επιχειρηματίες για την πρακτική εφαρμογή του θεσμού της Διαμεσολάβησης. Οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν αφορούν τη Ναυτική Διαμεσόλαβηση, την Προστασία του Καταναλωτή, την Αθλητική Διαμεσολάβηση, τη Δικαστική Μεσολάβηση και άλλες μορφές Διαμεσολάβησης, και φυσικά την Επιχειρηματική Διαμεσολάβηση.
 
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση και τη συμμετοχή των Αντώνη Αργυρό, Δικηγόρο Αθηνών, Αναπλ. Νομικό Σύμβουλο, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), Μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χαράλαμπο Μαχαίρα, Πρόεδρο Εφετείου Αθηνών, Παναγιώτη Λυμπερόπουλου, Εφέτη Αθηνών, Δικαστικό Μεσολαβητή, Εφετείο Αθηνών, Θεόδωρο Φορτσάκη, Πρόεδρο του τμήματος Νομικής Σχολής, (ΕΚΠΑ) και Νικόλαο Τραυλό, Πρύτανη, ALBA. Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν. Πληροφορίες: www.businessandmediation.gr.