Το Marketing Club Greece διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 28 Μαϊου, την πρώτη ημερίδα για τις γυναίκες επαγγελματίες σε θέσεις ηγεσίας, με τίτλο «Women’s Leadership in male dominated fields». Στο πλαίσιο αυτό, έχει προσκαλέσει 5 ομιλήτριες που θα μοιραστούν την εμπειρία, τις γνώσεις, την αυτοπεποίθηση, τις δυσκολίες αλλά και την επιτυχία τους, όπως η καθεμία την αποτιμά στην επαγγελματική της πορεία.

Έτσι, τις ιστορίες ενδυνάμωσης γυναικών σε διακεκριμένες θέσεις θα αφηγηθούν οι: Έλσα Εξάρχου, CEO, Owner Mikro Papigo 1700 / Founder Epirus 365 / CEO of Branding Greece, Ελευθερία Καμπά, Marketing Manager, Revoil, Μαρία Ξυτάκη, Corporate Affairs & Communications Manager, Saracakis Group of Companies, Κυριακή Παναγιώτου, Digital Wine Marketeer, Μαρίνα Σπυριδάκη, Manager Corporate Affairs, Aegean Airlines.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν με εισηγήσεις τους οι Αθανασία Ιωαννίδου, Διευθύντρια Σ.Ε.Γ.Ε. και η Γεωργία Παράσχου, Ιδρύτρια Humanity Greece και Διευθύντρια Πολιτισμού UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ, από τις 11.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι.