Το νέο της βιβλίο με τίτλο «IMPACT PLAYERS. How to Take the Lead, Play Bigger, and Multiply Your Impact», το οποίο λανσαρίστηκε στις 19 Οκτωβρίου, θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου η Liz Wiseman, συμμετέχοντας ως μία εκ τω δύο κορυφαίων ομιλητών στο 17th People Management Executive Seminar της Boussias.

Η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ των Impact Players και άλλων παικτών είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν την αβεβαιότητα και την ασάφεια και ειδικότερα αυτό που η Liz αποκαλεί «καθημερινές προκλήσεις» στον χώρο εργασίας. Ασαφείς ρόλοι, απρόβλεπτα εμπόδια, κινούμενοι στόχοι και μη ρεαλιστικός φόρτος εργασίας είναι προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε εργαζόμενος ανεξάρτητα από το πού εργάζεται, ενώ η αναγνώριση και η ανάπτυξη ταλέντων, σε ατομικό επίπεδο, σε επίπεδο ομάδας αλλά και για το σύνολο της εταιρικής κουλτούρας, αποτελεί το πλέον επίκαιρο θέμα για την ηγεσία.

Αν σας ενδιαφέρει να ανεβάσετε το επίπεδο στη Διαχείριση των ομάδων σας, να εξελίξετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να προάγετε τον τρόπο σκέψης σας, μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά την κορυφαία thinker και συγγραφέα του Impact Players Live Online στις 6 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι οι 200 πρώτοι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο, θα παραλάβουν δωρεάν το νέο βιβλίο της Liz Wiseman.