Καθήκοντα υπεύθυνης ανθρώπινου δυναμικού στον ελληνικό όμιλο εταιρειών Ingroup, ανέλαβε η Ελένη Τρακόσια. Η Ε. Τρακόσια εντάσσεται στο δυναμικό του Ομίλου, έχοντας διατελέσει για περισσότερα από 15 χρόνια στέλεχος σε αντίστοιχα τμήματα μεγάλων εταιρειών και οργανισμών.

Μέχρι πρότινος κατείχε τον ρόλο της HR Manager στον διεθνή οργανισμό WWF, ενώ πριν από αυτό είχε εργαστεί για την Save The Children International, την Citibank, την Uhu-Bison Hellas και την Jumbo S.A, κατέχοντας θέσεις ευθύνης στα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίου στην Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

«Το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι η δύναμή μας. Καλωσορίζουμε την Ελένη στην ομάδα μας με τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλει δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας, ενισχύοντας έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού» δήλωσε σχετικά ο Νίκος Παπαλάμπρου, Managing Director της Ingroup.