Ο Όμιλος tripsta (travelplanet24, airtickets® & tripsta) διοργάνωσε για 4η συνεχή χρονιά το ετήσιο Insider Lab, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν όπως κάθε χρόνο, να ενισχύσει τη σημασία της καινοτομίας και της συνεχούς εκπαίδευσης στον εργασιακό χώρο. Με κεντρικό μήνυμα «Shaping our Future – it starts with us», η εκδήλωση διερεύνησε τις τρέχουσες επιχειρηματικές τάσεις, συμπεριλαμβανομένης της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), του Machine Learning καθώς και του Customer Experience. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι πλέον δημοφιλείς μέθοδοι του «Doodle Revolution» και η σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Συμμετέχοντες ήταν οι υπάλληλοι της tripsta, σημαντικοί στρατηγικοί συνεργάτες καθώς και ένας σημαντικός αριθμός φοιτητών. Οι ομιλητές ανέπτυξαν θέματα γύρω από την ραγδαία εξέλιξη των νέων τεχνολογιών της αγοράς αλλά και το πώς οι άνθρωποι θα πρέπει να αναπτύσσονται συνεχώς σε προσωπικό επίπεδο προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.

O Philipp Brinkmann, CEO της tripsta δήλωσε μεταξύ άλλων: «Καταλαβαίνουμε ότι το μέλλον της αγοράς θα είναι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουμε ήδη, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην τεχνολογία. Η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία φυσικά, δεν αποτελεί εξαίρεση. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις όπως το Insider Lab χρησιμεύουν προκειμένου να συζητιούνται όλες αυτές οι εξελισσόμενες τάσεις με τους υπαλλήλους μας, καθώς είναι η πρώτη προτεραιότητα για εμάς».