Έκτακτη οικονομική χορήγηση ενός επιπλέον μηνιαίου μισθού έλαβαν τον Απρίλιο οι εργαζόμενοι του insurancemarket, ως επιβράβευση για την πρωτοφανή κερδοφορία που σημείωσε η εταιρεία την προηγούμενη χρονιά. «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για την κίνηση αυτή.

Επιτυχία για εμένα δεν είναι τόσο οι αριθμοί, όσο το να μπορούμε να κάνουμε αυτούς τους αριθμούς πράξη ανταποδοτικότητας και ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους ανθρώπους μας» σημείωσε ο Μανώλης Μαρσέλλος, CEO της εταιρείας και πρόσθεσε: «Εύχομαι οι χρονιές που ακολουθούν να είναι πάντα τόσο επιτυχημένες, ώστε να δημιουργούνται συνεχώς ευκαιρίες για παρόμοιες κινήσεις. Γνωρίζοντας καλά την κουλτούρα και τις ικανότητες των ανθρώπων που απαρτίζουν το insurancemarket, είμαι βέβαιος ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή».

Επισημαίνεται ότι, για 12η συνεχόμενη χρονιά, το insurancemarket καταγράφει διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης τόσο σε αριθμό πελατών, όσο και σε παραγωγή ξεπερνώντας, το 2023, τα €50.000.000, με όλα τα ποιοτικά στοιχεία να ακολουθούν θετική τροχιά.