Πρόταση ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης στην παρούσα χρηματοοικονομική συγκυρία δίνει η International Life, μέσα από 3 ευέλικτες ασφαλιστικές λύσεις με προνομιακούς όρους, με στόχο να καλύψει τις βασικότερες ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της, της Ασφάλισης Υγείας, της Ασφάλειας Ζωής και του Συνταξιοδοτικού Προγραμματισμού.

Στον κλάδο των νοσοκομειακών προγραμμάτων, η International Life σχεδίασε το Εν Υγεία Συμφέρον. Βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι αξιοποιεί την κάλυψη του Κοινωνικού Ταμείου του Ασφαλισμένου ή άλλου ασφαλιστικού φορέα υπό προϋποθέσεις, προσφέροντας με ιδιαίτερα προσιτό κόστος πλήρη κάλυψη έως και 100% στα συμβεβλημένα νοσοκομεία.

Στον Κλάδο των Ασφαλίσεων Ζωής, η Εταιρεία προτείνει το Inlife Προστασία, το οποίο προσφέρει διπλή κάλυψη με οικονομικό ασφάλιστρο- από τον κίνδυνο απώλειας ζωής και μόνιμης ανικανότητας -με ενιαίο κεφάλαιο που καταβάλλεται στον πρώτο κίνδυνο και μειώνεται κατ’ έτος ανάλογα με την διάρκεια ασφάλισης.

Τέλος, στον Κλάδο των Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων, το Inlife Σίγουρη Σύνταξη είναι το κλασικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα της International Life, το οποίο προσφέρει ευελιξία και τριπλή εγγύηση, παρέχοντας Εγγυημένη Σύνταξη, Εγγυημένο Εφάπαξ και ελάχιστο Εγγυημένο Τεχνικό Επιτόκιο 3% ετησίως, για όλη την διάρκεια της Ασφάλισης, γεγονός που επιτρέπει στον πελάτη να γνωρίζει, από την έναρξη της ασφάλισης, το ελάχιστο εγγυημένο κεφάλαιο που θα έχει συγκεντρωθεί στη λήξη του συμβολαίου του.