Στο ξενοδοχείο Amarilia στο Καβούρι βρέθηκαν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι της Intersport, προκειμένου να συμμετάσχουν στην «κορύφωση» του Seasonal Training Fall/ Winter 2022, το οποίο πραγματοποιήθηκε χορηγία της Adidas. Αναλυτικότερα, εργαζόμενοι από 17 καταστήματα της εταιρείας, τα οποία επέλεξε βάσει δυναμικής η Adidas, τόσο από την Αττική, όσο και από την Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Κύπρο, έζησαν μια μοναδική εμπειρία προϊοντικής εκπαίδευσης, βασισμένη στη νέα συλλογή Fall/Winter 22 και μοιράστηκαν απόψεις και συμβουλές με νέους και παλιούς συναδέλφους.

Στόχος του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο έτρεχε από τον Αύγουστου του 2022, ήταν η περαιτέρω εξειδίκευση των experts της Intersports για τα προϊόντα Running, Football, Outdoor και της Adidas, ενώ στο πλαίσιο του event πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά, και διαγωνισμός γνώσεων και πωλήσεων.

Το event ολοκληρώθηκε με ένα σύντομο yoga session, που προσέφερε πνευματική συγκέντρωση και χαλάρωση σε όλους τους συμμετέχοντες. Παράλληλα, από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος του μήνα, η Intersport διοργανώνει τα «Store Olympics», τα οποία θα επιβραβεύσουν με χρυσό, ασημένιο και χάλκινο «μετάλλιο» τα καταστήματα, βάσει του αριθμού των πωλήσεων των προϊόντων της Adidas. Σημειώνεται, τέλος, ότι η εταιρεία ετοιμάζει και άλλες αντίστοιχες εκπαιδευτικές εμπειρίες για τους ανθρώπους της.