Με τον μεγάλο τελικό της Πέμπτης 2 Μαρτίου ολοκληρώθηκε το project «Mapping The Skills Of The Management Team» που υλοποίησε η Intersport, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Στο εν λόγω project συμμετείχαν συνολικά 60 φοιτητές και φοιτήτριες των MBAs των δύο πανεπιστημίων, που κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν ένα skills mapping του Management Τeam της Intersport, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό στην αγορά του σήμερα, αλλά και να προτείνουν ένα ενδεικτικό training plan.

H πρώτη φάση πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2022, όταν και αναδείχθηκε η καλύτερη ομάδα από το κάθε Πανεπιστήμιο, ενώ η δεύτερη φάση ήταν ο τελικός που διεξήχθη μεταξύ των 2 φιναλίστ στις 2 Μαρτίου. Οι θέσεις που σκιαγράφησαν οι συμμετέχοντες στις 2 φάσεις του project ήταν του CEO, του Supply Chain Manager, του Omni-Channel Manager και της HR Manager, ενώ στην τελική φάση προστέθηκαν και αυτές της Marketing Manager και του Finance Manager.

Οι παρουσιάσεις διέθεταν το experiential στοιχείο, αλλά αναφέρθηκαν και ως consulting agency στην κουλτούρα της εταιρείας. Για την ιστορία, μετά από αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής στελεχών της Intersport, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΟΠΑ, ενώ οι συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια είχαν την καθοδήγηση των Παναγιώτη Γκορέζη, Καθηγητή του ΑΠΘ και Ιωάννη Θάνου, Καθηγητή του ΟΠΑ. Επισημαίνεται, τέλος, ότι στις αρχές του Απριλίου η Intersport θα υλοποιήσει, σε συνεργασία με την ΙΚΕΑ, ένα common workshop για τους φοιτητές του ΜΠΣ στη ΔΑΔ του ΟΠΑ.