Τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ και τις διδάσκουσες, Ειρήνη Νικάνδρου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, και Λήδα Παναγιωτοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια, υποδέχτηκε, την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου, στα κεντρικά της γραφεία, η Intersport.

Στο πλαίσιο της εν λόγω επίσκεψης, τα HR τμήματα της Intersport και της IKEA διοργάνωσαν ένα Interactive Workshop με τίτλο: «Following your Ηeart: The next steps to your Career Development» και με θεματικές ενότητες τις προκλήσεις της διαδικασίας του recruiting, το Learning & Development και τη διασύνδεσή του με το Career Path των εργαζομένων, αλλά και το πώς φτιάχνετε ένα ολοκληρωμένο Job Profile.

Εισηγήτριες ήταν η Νατάσσα Φωτεινακοπούλου, HR Supervisor, DPAM Greece & Cyprus και HR Project Specialist, Intersport, και η Βασιλεία Ζερβού, SO HR Specialist (GR,CY,BG), ΙΚΕΑ, ενώ παρούσα ήταν και η Μαρία Κολοκυθά, HR Manager, Intersport Greece & Cyprus. Σημειώνεται, τέλος, ότι στους μεταπτυχιακούς φοιτητές μοιράστηκε και μία τσάντα με δώρα.