«Σήμερα ένα συναρπαστικό ταξίδι στην NetCompany – Intrasoft έφτασε στο τέλος του, βρίσκοντάς με περήφανη και γεμάτη». Με τον τρόπο αυτό ξεκινά την ανάρτησή της στο LinkedIn η Στέλλα Βουλγαράκη, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από τη θέση της Chief People Officer της εταιρείας.

«Νιώθω ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτής της καταπληκτικής HR ομάδας τα τελευταία 7 χρόνια, τα οποία διατήρησαν το κίνητρο και την έμπνευσή μου, ενώ αισθάνομαι ευλογημένη να θεωρώ τον εαυτό μου μέρος αυτής της μοναδικής και ταλαντούχας ομάδας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ίδια στην εν λόγω ανακοίνωση, ευχαριστώντας όλους τους συναδέλφους της.

Η Σ. Βουλγαράκη είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας στο ΑΠΘ και κάτοχος MSc στην Οργανωσιακή Ψυχολογία από το City, University of London, ενώ διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο HR, το Coaching και το Learning. Μεταξύ άλλων, στην επαγγελματική της πορεία έχει διατελέσει HR Manager στην Kantor και HR & Administration Director στην Intracom. Το επόμενο βήμα της καριέρας της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.