Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ως Εθνικός Εκπρόσωπος του Διεθνούς Προτύπου Investors in People (IIP), διοργανώνει νέο κύκλο συμμετοχών για την Πιστοποίηση Investors in People (IIP).

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και λειτουργικά τμήματα από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα που επιθυμούν να διαφοροποιηθούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω του Ανθρώπινου Δυναμικού τους.

Το Investors in People (IIP) είναι το πρώτο ποιοτικά Πρότυπο που εστιάζει στο Ανθρώπινο Δυναμικό. Δημιουργήθηκε το 1990 με πρωτοβουλία της Βρετανικής Κυβέρνησης. Δραστηριοποιείται σε 50 χώρες παγκοσμίως και έχει υιοθετηθεί από περισσότερες από 70.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς. Υπολογίζεται ότι ειδικά στη Μ. Βρετανία 7.000.000 εργαζόμενοι (το 42% του εργατικού δυναμικού) εργάζεται σε επιχειρήσεις αναγνωρισμένες με το Πρότυπο IIP. Θεμελιώδης στόχος του IIP είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της επιχειρηματικής επίδοσης, μέσω της αποτελεσματικής διαχείρισης και ανάπτυξης των εργαζομένων.

Στη διαδικασία Πιστοποίησης με το Πρότυπο IIP η ΕΕΔΕ συνεργάζεται με τους συμβουλευτικούς ομίλους, Deloitte, ICAP Group, HAY Group, KPMG και PricewaterhouseCoopers καθώς και με τους ανεξάρτητους Έλληνες συμβούλους Κώστα Γεωργικόπουλο, Αντώνη Γλάρο, Αγγελική Δημαράτου, Μαρίνα Κουναλάκη, Χρήστο Μακέδο και Δημήτρη Παπαθανασίου.

Τελική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στην πιστοποίηση Investors in People είναι η Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010.

Πληροφορίες και πιο αναλυτική παρουσίαση του Προτύπου και της Πιστοποίησης Investors in People: τηλ:210-2112000 (εσωτ. 514), φαξ 210-2112020-1, e-mail: [email protected], web site: www.eede.gr.