Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, σας καλωσορίζω με τη σειρά μου σε μία έκδοση που o τίτλος της και μόνο μας θυμίζει πως το να κοιτάμε μπροστά και να επενδύουμε στο μέλλον είναι πλέον μονόδρομος.

«Η κρίση γεννά ευκαιρίες» λένε, αρκεί θα συμπληρώσω από την πλευρά μου να έχουμε τα αυτιά και τα μάτια μας ανοιχτά, την ψυχική δύναμη, την πνευματική διαύγεια, τα κατάλληλα μέσα, αλλά κυρίως τη διάθεση, ώστε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες αυτές. Η αβεβαιότητα και οι δυσκολίες που βιώνουμε καθημερινά σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνουν όλα τα παραπάνω να μοιάζουν δύσκολα, τόσο για εμάς όσο και για τις ομάδες μας, τους ανθρώπους μας. Ας κοιτάξουμε λοιπόν ΜΠΡΟΣΤΑ, και ας τους δείξουμε τον τρόπο: HR Forward!

Στο άκουσμα μίας ειδικής έκδοσης για το μέλλον και τις τάσεις στον κλάδο του HR, συνειδητοποίησα δύο πράγματα:
Α. Ότι στην ουσία πρόκειται για μία έκδοση που αφορά στον άνθρωπο και μόνο. Ολοένα και πιο συχνά ακούμε και διαβάζουμε πως έννοιες όπως B2B, Β2C, B2B2C, αποτελούν πλέον παρελθόν, και αυτό που πραγματικά έχει σημασία και οφείλουμε όλοι μας να εστιάσουμε, είναι ο άνθρωπος. Human to Human.
Β. Πως στην Edenred, περισσότερα από 50 χρόνια τώρα, οι υπηρεσίες που αναπτύσσουμε αλλά και όλες μας οι δράσεις έχουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο, και το Human to Human είναι μέρος του DNA μας!

Είναι υποχρέωση όλων μας να δουλεύουμε αδιάκοπα ώστε να εμπνέουμε, να εξελίσσουμε και να στηρίζουμε τους ανθρώπους μας, διατηρώντας τις αξίες μας αναλλοίωτες, εκμεταλλευόμενοι ταυτόχρονα τις απεριόριστες δυνατότητες που η τεχνολογία μας προσφέρει, ώστε αυτό το ταξίδι να είναι ένα ταξίδι εξέλιξης, ανακάλυψης και προόδου.

Δική μας δέσμευση λοιπόν, στηριζόμενοι στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε 20 και πλέον χρόνια τώρα, είναι ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα και με την ίδια διάθεση να εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να παρέχουμε λύσεις που θα βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα των οργανισνών και των ανθρώπων σας. Όλα αυτά, συνδυάζοντας την εμπειρία και την αξιοπιστία ενός παγκόσμιου ηγέτη, με την ευελιξία που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες που αναπτύσσουμε συνεχώς και εντάσσουμε ολοένα και περισσότερο στις υπηρεσίες μας.

Το κείμενο υπογράφει ο Ιωάννης Κολοβός, Edenred Greece.