Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ευρήματα περιλαμβάνει η 9η ετήσια έκθεση Total Workforce Index™ (TWI) του ομίλου ManpowerGroup, η οποία δόθηκε προχθές στη δημοσιότητα.

Μεταξύ αυτών, η έκθεση αναδεικνύει πιο ισορροπημένο το δείγμα ανθρώπινου δυναμικού σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισραήλ, χώρες που σημείωσαν ευνοϊκή βαθμολογία στη διαθεσιμότητα ανθρώπινου δυναμικού με παράγοντες όπως η διαθεσιμότητα εξειδικευμένων εργαζομένων, η συμμετοχή στο ανθρώπινο δυναμικό, η συμμετοχή των φύλων, οι δυνατότητες απομακρυσμένης εργασίας και η πρόσβαση σε απομακρυσμένα ταλέντα.

Οι πέντε κορυφαίες αγορές για αποδοτικότητα κόστους είναι η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία, το Μπαχρέιν, η Νότια Αφρική και οι Φιλιππίνες, ενώ η Σιγκαπούρη, η Ιρλανδία και η Αυστραλία κατατάσσονται ψηλά στην ύπαρξη ευνοϊκότερων ρυθμιστικών περιβαλλόντων για βιώσιμη πρόσβαση σε επιτόπια και απομακρυσμένα ταλέντα, λόγω χαλαρών συνοριακών περιορισμών και γεωπολιτικών καταστάσεων. Τέλος, οι ΗΠΑ, η Σιγκαπούρη και το Μεξικό έχουν την υψηλότερη δυνατή παραγωγικότητα, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας υποστήριξης απομακρυσμένης εργασίας.