Στις 18 Ιουνίου στον χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας ΑΘΗΝΕΟ, το ΙΠΕ πραγματοποίησε μία ακόμη Συνάντηση Κορυφής μεταξύ επιλεγμένων μελών του και του Αλέξανδρου Δανιηλίδη, Διευθύνοντος Συμβούλου της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Στο πλαίσιο της ανοιχτής συζήτησης με τα μέλη του ΙΠΕ, ο Α. Δανιηλίδης έκανε αναφορά στην επαγγελματική του πορεία, δηλώνοντας περήφανος που ξεκίνησε από Πωλητής για να φτάσει μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς, με αποφασιστικότητα και έντονη διάθεση, στο τιμόνι της ηγεσίας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το «μικρόβιο» του πωλητή που «κουβαλάει» από την ηλικία των 8 ετών.

Σε ερώτηση που του απευθύνθηκε αναφορικά με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας πωλητής ώστε να ανέλθει στην ιεραρχία, ο ίδιος τόνισε την ανάγκη για ολιστική αντίληψη της εταιρείας στην οποία εργάζεται και συνεχούς εκπαίδευσης, την αντοχή σε δύσκολες καταστάσεις, τις βασικές τουλάχιστον γνώσεις οικονομικών αλλά και άλλων τομέων εκτός πωλήσεων και τέλος την ικανότητα να δίνει αξία και να εμπνέει τους ανθρώπους.