--> 

ΓΓΙΦ: Δράσεις δημοσιότητας για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται έως το ποσό των 326.080 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω του www.promitheus.gov.gr. Η ηλεκτρονική υποβολή προσφορών ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Δευτέρα, 28 Αυγούστου. Επίσης, μέχρι 28 Ιουλίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αιτήματα για διευκρινήσεις.

Διάκριση για το Professional Diploma των KnowCrunch και Deree

Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα με εκπαιδευτικό επίπεδο EQF 5 που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου επαγγελματία ή στελέχους επιχείρησης. Το 7ο Digital & Social Media Diploma, θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στις σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του Deree.

CRI Pass για την εταιρεία Αττικές Διαδρομές

Το βραβείο δόθηκε μετά από αξιολόγηση των δράσεων της εταιρείας σε 4 βασικούς τομείς, Κοινωνία, Περιβάλλον, Εργαζόμενοι, Οικονομία, καθώς υλοποίησε τις περισσότερες δεσμεύσεις που είχε αναλάβει στους προαναφερθέντες τομείς.

H «Αττικές Διαδρομές» δραστηριοποιείται στους βασικούς πυλώνες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ήδη από την έναρξη της λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου, υλοποιώντας δράσεις με βασικό άξονα την οδική ασφάλεια, τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε κοινωνικό πλαίσιο.

Η Γιώτης δημιουργεί

Το Κέντρο δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη για ένα σύγχρονο Ινστιτούτο Ασφάλειας Τροφίμων που θα προσφέρει υψηλής ποιότητας αναλυτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στη Βιομηχανία Τροφίμων, για τη διασφάλιση της ποιότητας προς όφελος των καταναλωτών.

Το συνολικό ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 1.600.000 ευρώ και περιλαμβάνει την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Ινστιτούτου, συνολικού εμβαδού 1.305 τ.μ., τις δαπάνες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, αλλά και τις επενδύσεις σε νέο αναλυτικό εξοπλισμό.

Βασικοί στόχοι είναι η παροχή ποικίλου φάσματος υπηρεσιών για τη διασφάλιση της υγιεινής, της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων που αποτελούν θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας Γιώτης.

Οι δράσεις του Ερευνητικού Κέντρου περιλαμβάνουν την εκπόνηση υψηλού επιπέδου έρευνας, την ανάληψη ερευνητικών έργων και την οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε συνεργασία µε άλλα ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια.

Στρατηγική συνεργασία Thinkdigital Group (TDG) και Αττικών Εκδόσεων

Οι Αττικές Εκδόσεις αναλαμβάνουν αποκλειστικά από 01/07 την εμπορική διάθεση των διεθνών και τοπικών Μέσων με τα οποία συνεργάζεται η ThinkDigital (Adara, Eurohoops, inMobi, Trip Advisor και μέσω Appnexus – MSN, Skype, Outlook – κ.α.) για τις αγορές Ελλάδος και Κύπρου, ενώ Αττικές Εκδόσεις και Capital θα συνεργαστούν αποκλειστικά με την εταιρεία Project Agora του ομίλου tdg για τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων στα μέσα που διαχειρίζονται (Askmen, Capital, MissBloom, Shape, κ.α.).

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το παγκόσμιο συνέδριο της Vodafone

Κάθε έτος 220 ανώτατα στελέχη του Ομίλου Vodafone συμμετέχουν σε ένα τριήμερο συνέδριο στρατηγικής, το οποίο έχει ως στόχο την εξέταση των στρατηγικών προκλήσεων του ομίλου, αλλά και την επισκόπηση των πρωτοβουλιών και των δράσεων που πρέπει να αναληφθούν.

Κατά του διάρκεια του συνεδρίου, δεκάδες στελέχη του Ομίλου από όλο τον κόσμο εξέτασαν σημαντικά ζητήματα για την αγορά των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την Ελλάδα και την οικονομία της.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συζήτηση για την αναπτυξιακή στρατηγική της Ελλάδας ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, Νίκο Παππά και τον οικονομολόγο, Αρίστο Δοξιάδη, με συντονιστή τον δημοσιογράφο, Αλέξη Παπαχελά.

Ο Χρίστος Σμπώκος στην ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόκειται για έμπειρο στέλεχος της αγοράς Marketing & Επικοινωνίας, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων Head of Marketing and Corporate Communications Department στην TUV Austria Hellas, Account Director στη Civitas, κ.ά.

Coca-Cola 3Ε: Νέος κύκλος Graduate Trainee Program

Εδώ και 27 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δίνει τη δυνατότητα σε ταλαντούχους νέους να εξελιχθούν στην καρδιά μιας εταιρείας 1.500 ανθρώπων που επενδύει στο δυναμικό της με το 40% να ανήκει στη γενιά Υ.

Μέχρι τις 9 Ιουλίου, νέες και νέοι που έχουν ολοκληρώσει πρόσφατα τις σπουδές τους και η εργασιακή τους εμπειρία δεν ξεπερνά τα 2 έτη, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Η διαδικασία επιλογής παρέχει τη δυνατότητα γνωριμίας με τους υποψηφίους, μέσα από στάδια αξιολογήσεων, τεστ δεξιοτήτων και προσωπικές συνεντεύξεις, ενώ ολοκληρώνεται σε ένα ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, όπου οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να δείξουν τα ταλέντα τους, τη δημιουργικότητά τους και το ομαδικό τους πνεύμα, μέσα από προσομοιώσεις πραγματικών συνθηκών εργασίας.

Οι Graduate Trainees που θα επιλεχθούν, εντάσσονται στην ομάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Αποκομίζουν θεωρητική και πρακτική γνώση, επαγγελματική εμπειρία και παράλληλα εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία μιας εταιρείας που τα προϊόντα της απολαμβάνουν καθημερινά εκατομμύρια καταναλωτές.

Το πρόγραμμα συνδυάζει εκπαίδευση σε βασικούς τομείς, projects στο προσωπικό πεδίο ενδιαφέροντος, αξιολόγηση της απόδοσης, καθώς και τοποθέτηση σε θέση εργασίας.

Novartis: Διάκριση στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης

Η Novartis Hellas απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά Χρυσή διάκριση, καθώς βραβεύτηκε για τη συνεπή δραστηριότητά της σε δύο βασικούς τομείς: τη διεύρυνση της πρόσβασης στην υγεία και την υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα, με την έμπρακτη υποστήριξή της προς την τοπική κοινωνία.

H Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Novartis Ηellas, Suzanne Kohout, δήλωσε με αφορμή τη Χρυσή διάκριση: «Η υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα για τη Novartis είναι αναπόσπαστο συστατικό της φιλοσοφίας και της επιχειρησιακής μας λειτουργίας. Κάθε αναγνώριση μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα βιώσιμο σύστημα υγείας, με επίκεντρο τους ασθενείς και την εμπιστοσύνη των εταίρων μας».

Nestle και Ernst & Young συνεργάζονται με CollegeLink

Η εταιρεία Nestle επιβεβαιώνει τη διάθεσή της να επενδύσει σε νέους υποψηφίους και στρέφεται στην πλατφόρμα της CollegeLink για να βρει τα μελλοντικά στελέχη της. Η CollegeLink θεωρείται η πρώτη πλατφόρμα εύρεσης ανθρώπινου δυναμικού, η οποία εστιάζει στην κάλυψη entry-level θέσεων εργασίας και πρακτικής άσκησης.

Η συνεργασία αφορά την χρήση από τη Nestle της πλατφόρμας της CollegeLink προκειμένου να προσελκύσει του κατάλληλους ταλαντούχους νέους για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της. Σημειώνεται ότι η CollegeLink προχώρησε σε αντίστοιχη συνεργασία και με την Ernst & Young, η οποία επίσης χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της CollegeLink προκειμένου να προσελκύσει νέους ταλαντούχους υποψηφίους.