Καρέλια: Προσφορά 50 πλήρως εξοπλισμένων σταθμών ΜΕΘ στο Υπουργείο Υγείας

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη δωρεά αποσκοπεί στην έγκαιρη και στοχευμένη ενίσχυση του Ε.Σ.Υ, με την κατανομή των σταθμών Μ.Ε.Θ. στις νοσοκομειακές μονάδες να πραγματοποείται σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίησή τους σε περιοχές της χώρας ή σε νοσοκομειακές δομές που πάσχουν εντονότερα από την έλλειψη επαρκούς ιατρικού εξοπλισμού. Σημειώνεται, τέλος, ότι η εταιρείαεύχεται «η χώρα μας να διέλθει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες από την παγκόσμια αυτή κρίση και η επόμενη μέρα να τη βρει ενωμένη, δυνατή και αποφασισμένη να εργαστεί ξανά για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.»

Μέλίσσα Κίκιζας: Προσφορά υγειονομικού υλικού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

«Συμμεριζόμαστε την ελπίδα και την αισιοδοξία όλων εκείνων που υπερασπίζονται με αυταπάρνηση τη δημόσια υγεία. Αντλώντας δύναμη από την αφοσίωση των ανθρώπων μας, στηρίζουμε δυναμικά αυτή την προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι ότι θα βγούμε νικητές απέναντι σε μια ακόμα πρόκληση» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Δωρεά 10 αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας

«Με αυτόν τον τρόπο η Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλει ενεργά στις αυξημένες ανάγκες των Νοσοκομείων της χώρας μας, στηρίζοντας έμπρακτα το Υπουργείο Υγείας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση.

Kleemann: Δωρεά 21 σύγχρονων ηλεκτρικών κλινών ΜΕΘ

Με αφορμή την εν λόγω απόφαση της εταιρείας, ο Κωνσταντίνος Κουκούντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η εταιρική κοινωνική ευθύνη έχει αποτελέσει διαχρονικά την πυξίδα μας σε πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες. Έτσι και τώρα, στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, θέλουμε να συμβάλουμε στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία της υγείας του ελληνικού λαού».

Εύρηκα: Οριζόντια αύξηση αποδοχών των εργαζομένων της

Ειδικότερα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας «η αλληλοεκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός αποτελούν ανέκαθεν δομικές αξίες της Εύρηκα. Για μια ακόμα φορά, οι άνθρωποί μας τις κάνουν πράξη, υπερβαίνοντας τους εαυτούς τους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Αυτήν τη στάση τους σε τόσο δύσκολους καιρούς θελήσαμε να αναγνωρίσουμε. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία, όπως και σε όλους τους συνανθρώπους μας».

Μασούτης: Στους εργαζόμενους της το 30% των καθαρών ετήσιων κερδών

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Μασούτης, απευθυνόμενος με προσωπική επιστολή του προς τους εργαζομένους, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα, κάνοντας αυτό που μας αναλογεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας και να διασφαλιστεί η εύρυθμη κοινωνική λειτουργία και συνοχή».

KPMG: Δωρεάν υπηρεσίες επιλογής στελεχών λόγω της πανδημίας

Ειδικότερα, σχετικά με την εν λόγω πρωτοβουλία, η Πέγκυ Βελλιώτου, Γενική Διευθύντρια της KPMG, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η ελάχιστη προσφορά μας στο πλαίσιο αυτό είναι η υποστήριξη των επιχειρήσεων σε μια τέτοια αναπάντεχη πρόκληση. Οι άνθρωποί μας με πνεύμα αλληλεγγύης και πραγματικού ενδιαφέροντος θέλουν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια για μια ανακούφιση των εταιρειών και των ανθρώπων τους από τις εξελίξεις.

Είμαστε και εμείς, ως εταιρεία, “υπεύθυνοι πολίτες”, είμαστε κοντά σας». Σημειώνεται ότι σε ισχύ θα είναι όσες αιτήσεις σταλούν έως και τις 30 Απριλίου, με την κάθε μια περίπτωση να αξιολογείται ως προς τη δυνατότητα υλοποίησής της από την ομάδα επιλογής στελεχών της KPMG.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Πάνω από 3 εκατ. ευρώ για τους εργαζόμενους της

Ο Βασίλης Σταύρου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σε όλους εσάς αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά και μια επιβράβευση».

ManpowerGroup: Στρατηγικές αποτελεσματικής διαχείρισης απομακρυσμένων ομάδων

Ειδικότερα, προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιτυχημένο και αρμονικό remote work απαιτείται η απόκτηση κουλτούρας για υιοθέτηση νέων τρόπων εργασίας, η υπεύθυνη ηγεσία μέσω παραδείγματος και εμπιστοσύνης, καθώς και η εστίαση στην αναβάθμιση και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων, με χρήση ψηφιακής εκπαίδευσης και δημιουργία μιας κουλτούρας που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να καλλιεργούν την ικανότητα εκμάθησης (learnability).

ΟΤΕ: Ενισχύει τα νοσοκοµεία µε 2 εκατοµµύρια ευρώ

Αναλυτικότερα, ο Όµιλος προχωρά άµεσα στην παράδοση 25 αναπνευστήρων, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη µεγάλη προσπάθεια για την αγορά επιπλέον αναπνευστήρων και δεκάδων εξοπλισµένων κλινών για τις ΜΕΘ των ελληνικών νοσοκοµείων αναφοράς. «Σε αυτές τις δύσκολες στιγµές, είµαστε όλοι µαζί. Με τη σύµπραξη όλων µας, η χώρα µας θα βγει νικήτρια.

Ελπίζουµε η προσφορά ιατρικού εξοπλισµού να βοηθήσει το τιτάνιο έργο των ελληνικών νοσοκοµείων, των γιατρών και νοσηλευτών µας, που κάθε µέρα ρίχνονται µε αυτοθυσία στη µάχη για την φροντίδα των συνανθρώπων µας», αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύµβουλος του Οµίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαµάζ.