--> 

ΒΙΑΝΕΞ και ΒΙΑΝ στο 10ο Greece Race for the Cure

Η ΒΙΑΝΕΞ συμμετείχε στον επετειακό, δέκατο αγώνα δρόμου και περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, στηρίζοντας και χορηγικά τη διοργάνωση. Επίσης, διατέθηκε ενημερωτικό υλικό και προϊόντα Tonotil στους συμμετέχοντες. Ο Δημήτρης Μωραΐτης, Γενικός Διευθυντής της ΒΙΑΝ, δήλωσε: «Η ΒΙΑΝΕΞ, η οικογένεια Γιαννακόπουλου και οι 1.100 εργαζόμενοί της, προσπαθούν σήμερα, μέσα από μια ομάδα συμμετοχής στον αγώνα, να δείξουν και να χαράξουν τον δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού».

Data Communication: Με 35 συμμετέχοντες στο 10ο Greece Race for the Cure

Με 35 συμμετέχοντες, η ομάδα της Data Communication ήταν τυπική στο ραντεβού της, τρέχοντας ή περπατώντας στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ και στον Περίπατο 2χλμ, αντίστοιχα. Η Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication, σημείωσε: «Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναπτύσσουμε, συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην εθελοντική προσφορά. Αντιλαμβανόμενοι τη σημασία του κοινωνικού μηνύματος του Race for the Cure®, της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, τρέξαμε μια ακόμα φορά στον σημαντικό αυτό αγώνα. Στόχος μας ήταν να διαδώσουμε σε ακόμα περισσότερο κόσμο την αξία της πρόληψης για τη διασφάλιση της υγείας μας, μέσα από μία συλλογική ενέργεια που ενίσχυσε, παράλληλα, την ομαδικότητα που χαρακτηρίζει την εταιρεία και τα στελέχη μας».

Workshop απο το Chivas Venture σε κοινωνικούς επιχειρηματίες

Το 1ο mentoring workshop του Chivas Venture για φέτος έχει θέμα «Technological evolution & Digital environment to empower social entrepreneurship» και αντικείμενο την ενημέρωση και καθοδήγηση των κοινωνικών επιχειρηματιών αναφορικά με τη χρήση digital εργαλείων για την ανάπτυξη των κοινωνικών τους start-ups.

Εθελοντική δράση από Roche Hellas και Roche Diagnostics Hellas

Ενενήντα εθελοντές της Roche Hellas και της Roche Diagnostics Hellas ένωσαν τις δυνάμεις τους και στήριξαν, για μία ακόμη χρονιά, το έργο του  Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη συγκεντρώνοντας ένα χρηματικό ποσό για την κάλυψη των αναγκών της οργάνωσης. Παράλληλα, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που ξεκίνησαν το 2017, αφού περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη, οι εργαζόμενοι προσφέροντας εθελοντική εργασία ανακαίνισαν και διακόσμησαν τα δωμάτια των παιδιών και την αίθουσα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, ταξινόμησαν τρόφιμα και ρούχα και ταυτόχρονα έβαψαν εξωτερικούς χώρους και δημιούργησαν μικρούς κήπους.

Η ΜΕΓΑ στις 20 Most Admired Companies 2018

Στο πλαίσιο της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε από το Fortune σε συνεργασία με την KPMG, περισσότερα από 1.700 στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών ψήφισαν και ανέδειξαν τις επιχειρήσεις εκείνες που ανταποκρίθηκαν στις προϋποθέσεις της έρευνας των Most Admired Companies, με την εταιρική υπευθυνότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την οικονομική υγεία να είναι μερικά από τα κριτήρια που πληρούν οι εταιρείες που ξεχώρισαν.  Όπως τονίζει η Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής «πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την εταιρεία, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την συνεισφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα».

Ημέρα Εθελοντισμού για τους εργαζόμενους της ΙΟΝ

Συγκεκριμένα, ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος για συντήρηση και αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου στις εγκαταστάσεις του στον Πειραιά, 94 εργαζόμενοι της εταιρείας βοήθησαν στη διεκπεραίωση των εργασιών και στην αισθητική μετατροπή του χώρου, υπό την καθοδήγηση της Τεχνικής υπηρεσίας της ΙΟΝ. Μετά τις εργασίες ακολούθησε κοινό γεύμα των εθελοντών με τα παιδιά σε ειδικό χώρο ενώ η Πρόεδρος της εταιρείας, προσέθεσε ότι: «Η σημερινή μέρα μας γέμισε όλους χαρά και ικανοποίηση και μας θύμισε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε λίγο από τον χρόνο μας για να προσφέρουμε κάτι ουσιαστικό, κάτι που θα μείνει. Η καλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι τα χαμόγελα των παιδιών!».

Eurolife ERB: Εκπαιδευτική ημερίδα για τους συνεργάτες της

Ειδικότερα, περισσότεροι από 140 συνεργάτες της εταιρείας παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη ημερίδα, η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Advanced Program in Management for Insurance Executives 2018», που υλοποιείται για 7η χρονιά, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη των συνεργατών της Eurolife ERB στο σύγχρονο περιβάλλον.

H Pfizer Hellas Band στην Καλαμάτα

Η πρωτοβουλία αυτή, υλοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων (1η Οκτωβρίου) και σε συνεργασία με το «Αλεξανδράκειο» Γηροκομείο και τον Οίκο Φιλοξενίας «Παπαδοπούλειον». Έτσι, τα μέλη της Pfizer Hellas Band, μέσα από ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα, προσέφεραν χαρά και στιγμές ψυχαγωγίας τόσο στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των δύο γηροκομείων όσο και σε αρκετούς φίλους και συγγενείς τους που τους συντρόφευαν σε αυτές τις ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Η επιχείρηση και οι ηγέτες του μέλλοντος στο μικροσκόπιο

Συγκεκριμένα, ο Chuck Mitchell, Εxecutive Director του The Conference Board, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα εξηγήσει πώς πρέπει να οργανώνεται και να δρα μια εταιρεία του μέλλοντος ώστε να είναι επιτυχημένη, ενώ θα αναφερθεί και στις ικανότητες που χρειάζονται και στις συμμαχίες που πρέπει να καλλιεργηθούν. Κατά τη διάρκεια του Forum θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της διευρυμένης έρευνας με τίτλο «C-Suite Challenge 2019» που αφορά στη σύγχρονη ηγεσία οργανισμών και θα αποτελέσει βάση συζήτησης ανάμεσα στους ομιλητές και τους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες: www.ceoclubsgreece.org

Ο όμιλος Ηρακλής επενδύει στις «Σχέσεις σε Γερές Βάσεις»

Στην ενημερωτική αυτή διημερίδα συμμετείχαν περισσότεροι από 70 συνεργάτες, έμποροι οικοδομικών υλικών από Ήπειρο, Στερεά, Πελοπόννησο, νησιά Ιονίου και Αιγαίου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για την ηγετική παρουσία, το οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και να γνωρίσουν τον Όμιλο LafargeHolcim.

Μεταξύ άλλων, ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ που έρχονται να δημιουργήσουν νέες προοπτικές ανάπτυξης για τους εμπορικούς συνεργάτες. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ τίμησε τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την πολυετή συνεισφορά τους. Με αυτό τον τρόπο απέδειξε ότι αναγνωρίζει έμπρακτα την καθημερινή τους προσπάθεια, τη δέσμευση και τη συμβολή τους στους στόχους της εταιρείας.