Impact Coaching Diploma

Φέτος τα κριτήρια επιλογής των εκπαιδευόμενων ήταν ακόμα αυστηρότερα και έτσι πέρα από την ακαδημαϊκή κατάρτιση και την πρακτική εμπειρία, δόθηκε έμφαση στα κίνητρα και στους λόγους που οδήγησαν τους υποψήφιους στην απόφαση να συμμετάσχουν. Η τελική ομάδα αποτελείται από ένα κράμα ταλαντούχων στελεχών, έμπειρων συμβούλων και δυναμικών επιχειρηματιών.

Οι συμμετέχοντες είναι η Ίρις Καρβουνάρη (Coca Cola Τρία Έψιλον), Νικόλας Κονδάκης (BOUSSIAS), Κωνσταντίνα Ευθυμίου (Assos), Λίλα Μπαλλαγιάνη (Vestas), Ευσταθία Κρεμμύδα (Novartis), Ειρήνη Χαβιάρα (Novartis), Δημήτρης Τσούχλος (Institute of Anthropos), Δήμητρα Σκαλή (Follow up), Γιάννης Κουτράκης (Microsoft), Νεφέλη Αθανασίου (Piece of Cake) και Αλεξάνδρα Βέτσικα (Starbucks). Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που εξελίσσει την ηγεσία, μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση www.impactpcs.com.

Η Adecco χορηγός στο 21ο Συνέδριο της ΕΑΣΕ

Τις εργασίες του Συνεδρίου παρακολούθησαν περισσότερα από 300 ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, καθώς και εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις καταξιωμένων πανεπιστημιακών και διευθυντικών στελεχών με γνώση και εμπειρία σε θέματα ηγεσίας, οι οποίοι ανέλυσαν τους τρόπους με τους οποίους οι μικρο-τάσεις, με την κατάλληλη αξιοποίηση, μπορούν να εξελιχθούν σε σημαντικούς παράγοντες επίτευξης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των εταιρειών.

Εκδήλωση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Η κατάμεστη αίθουσα από υψηλού επιπέδου στελέχη επιχειρήσεων (διευθυντές εργοστασίων, υπεύθυνους περιβάλλοντος, ποιότητας, ασφάλειας και υγείας, διαχείρισης κινδύνων κ.λ.π.), τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών και Ιατρικών Αερίων Ελλάδας καθώς επίσης και του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, αποδεικνύει την ευαισθησία και τη σοβαρότητα με την οποία οι συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν ειδικά θέματα που εντάσσονται στην Ασφάλεια και Υγεία της Εργασίας αλλά προεκτείνονται στην Προστασία του Περιβάλλοντος.

Ο Δρ Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Διευθυντής Υπηρεσιών Ασφάλειας και Υγείας και Eπιστημονικός Υπεύθυνος Ασφάλειας της Εργασίας της Ergonomia αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες μίλησε για την σπουδαιότητα του ΑΤΕΧ, αναφέρθηκε στους κλάδους οι οποίοι υποχρεούνται να το εφαρμόζουν και στις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Στη συνέχεια ο Βασίλειος Πέππας, Χημικός Μηχανικός, Yπεύθυνος του Τμήματος Βιομηχανικής Ασφάλειας και Υποστήριξης της εταιρείας, ανέπτυξε τα «συστατικά» του ΑΤΕΧ μεταξύ των οποίων εντάσσονται: Έγγραφο Προστασίας από Εκρήξεις, Εκτίμηση του Κινδύνου Δημιουργίας Έκρηξης κ.ά. Μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν, συμπεριλαμβάνονται οι ΑΒΒ, AIR LIQUIDE ΗΕLLAS, AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, BIC ΒΙΟΛΕΞ, ECOLAB, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ (πρώην ΒP), ΕΛΠΕ, ELPEDISON, FAMAR, GENERALI, HDI-GERLING, ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ, LAVIPHARM, ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, SCHNEIDER ELECTRIC, SHELL, TITAΝ. Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 2102773327 και email: [email protected] ή επισκεφθείτε το www.ergonomia.gr.

Σεμινάριο Critical Incident Stress Management

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα αφορά στην εξειδίκευση επαγγελματιών των συμπεριφοριστικών επιστημών στη διεθνή πιστοποιημένη μέθοδο διαχείρισης τραυματικών συμβάντων όπως αιφνίδιος θάνατος, ληστείες, μαζικές καταστροφές, βία, τρομοκρατικές ενέργειες, πυρκαγιές, σεισμοί και άλλες φυσικές καταστροφές.

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε: επαγγελματίες του χώρου Ψυχικής Υγείας όπως ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνικοί λειτουργοί και σε γιατρούς εργασίας, νοσηλευτές κ.ά., επαγγελματίες Υγιεινής και Ασφάλειας, σωματεία εργαζομένων, ομάδες διαχείρισης κρίσεων του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, αστυνομικούς, πυροσβέστες, κ.ά.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης από το  International Critical Incident Stress Foundation Inc (ICISF), το μοναδικό οργανισμό στις ΗΠΑ που πιστοποιεί διεθνώς το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Πληροφορίες: τηλ. 210 – 3222203, www.hellaseap.gr.

Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας

Το διεθνές πιστοποιητικό, που έλαβε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, απονεμήθηκε βάσει των αυστηρών κριτηρίων που θέτει το Ευρωπαϊκό Μοντέλο Αριστείας.

Η πιστοποίηση αυτή επιβεβαιώνει αντικειμενικά τον τρόπο προσέγγισης όλων των εμπλεκόμενων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα για την παροχή των άριστων υπηρεσιών μεταπτυχιακής εκπαίδευσης γύρω από την επιστήμη του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας και τη διάχυση των σχετικών ωφελειών στις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

Ημέρα Καριέρας 2010

Η ημερίδα έγινε στις 30 Απριλίου στο Συνεδριακό Χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του UIndy Athens στου Αέρηδες στην Πλάκα. Η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, αποτελεί βασικό στόχο του UIndy Athens για τους τελειόφοιτους και αποφοίτους τους μετά το πέρας των σπουδών τους. Το Γραφείο Εταιρικών Σχέσεων και Διασύνδεσης κρατά ενήμερους φοιτητές και αποφοίτους για τις νέες θέσεις στην αγορά εργασίας και έχει κάνει την «Ημέρα Καριέρας» ετήσιο θεσμό.

«Υπαλληλούια»: στη στήλη Creativity του Marketing Week

Η καταχώριση δημιουργήθηκε από τη Day6 ειδικά για το περιοδικό HR PROFESSIONAL. Η ιδέα είναι ότι όταν κάποιος υπεύθυνος Human Resources, μετά από πολύ προσπάθεια και ψάξιμο για να βρει τον κατάλληλο υπάλληλο, μπαίνει στο www.skywalker.gr, οι ουρανοί ανοίγουν και αγγελάκια με τρομπέτες αναγγέλλουν το χαρμόσυνο νέο αναφωνώντας μαζί με τον HR Manager:

«Υπαλληλλούια!». Συντελεστές από τη Skywalker είναι οι: Χριστόφορος Ταταλιάς, Γενικός Διευθυντής και Συλβή Γερογιάννη, Σύμβουλος Marketing. Από την πλευρά της Day6 οι συντελεστές είναι οι: Πάνος Θεόκας, Account Director, Εύη Τσατσάκη, Account Supervisor, Ιβάν Παπαδόπουλος, Creative Director και Ρεντουάν Αμζλάν, Art Director.

Νέο πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διαθέτει εξελιγμένες δυνατότητες και λειτουργίες, διευκολύνοντας την εργασία από το σπίτι ή οποιαδήποτε άλλο σημείο εκτός του εργασιακού χώρου.

Το DC EveryWhere απευθύνεται σε επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία που θέλουν να προσφέρουν στους εργαζόμενους ευέλικτες μορφές εργασίας αλλά και στους πελάτες και συνεργάτες τη δυνατότητα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν στην επιχείρησή τους. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο για on line δοκιμή μέσα από το site της Data Communication www.datacomm.gr.

Το DC EveryWhere προσφέρει απλή και άμεση επικοινωνία μέσω Web με κάθε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο, όπως PC, LapTop, SmartPhones, PDA, Thin Clients και εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια των επιχειρηματικών δεδομένων καθώς στο διαδίκτυο μεταφέρονται μόνο οι εικόνες και όχι επιχειρηματικά δεδομένα.

Corporate SUPERBRANDS 2010

Η ICAP Group αναδείχθηκε κορυφαία Επωνυμία στην Ευρεία Κατηγορία «Σύμβουλοι / Έρευνα Αγοράς / Διαφήμιση» και σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρέλαβε σχετικό βραβείο με την παρουσία περισσοτέρων των 800 Ανωτάτων στελεχών.

Στο πλαίσιο των Corporate Superbrands 2010, ως ένα από τα κορυφαία brands στην Ελλάδα αναδείχθηκε και πάλι η Piscines Ideales.

Στο θεσμό για το 2009/2010, αξιολογήθηκαν περί τις 3.000 εταιρικές επωνυμίες από Κριτική Επιτροπή και το 10% προκρίθηκε και αξιολογήθηκε σε τελική φάση από Κριτική Επιτροπή, ευρύ κοινό και εκπροσώπους επιχειρήσεων με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: α. Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης, β. Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια και γ. Εταιρική Υπευθυνότητα.

ithaky.com: νέο travel portal

Μέσα από την Ιθάκη, ο ταξιδιώτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε περισσότερα από 78.000 ξενοδοχεία και να ταξιδέψει σε 76 χώρες ανά τον κόσμο. Επίσης, του δίνεται η ευκαιρία να ενοικιάσει αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του στον προορισμό της επιλογής του.

Και όλα αυτά τα καταφέρνει μέσα από ένα μοντέρνο look & feel, με πρωτοποριακή χρήση διαδραστικών χαρτών, έμφαση στην πληροφόρηση του χρήστη για την επιλογή του προορισμού του, προβολή των καλύτερων προτάσεων και προσφορών σε όλο τον κόσμο ανάλογα με την περίοδο, χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών ασφαλείας στο διαδίκτυο και την απλούστερη διαδικασία κράτησης πρακτικά με ένα κλικ!! Περισσότερες πληροφορίες www.ithaky.com.