--> 

Στην Κάσο η Ομάδα ΕΚΕ της Alpha Bank

Παράλληλα, οι μαθητές γνώρισαν το πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Νομισματικής Συλλογής της Alpha Bank «Νόμος-Νομίζω-Νόμισμα», μέσω μίας ειδικά σχεδιασμένης, διαδραστικής βαλίτσας με πλούσιο υλικό.

Το 4ο Plane Pull στην Ελλάδα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές θα βοηθήσουν τις δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Επιστρέφει το Live A Legacy της Mastercard και του Women On Top

Η εκδήλωση περιλαμβάνει δύο ενότητες με ομιλίες, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν speed training και speed mentoring sessions. Φέτος εγκαινιάζεται το Live A Legacy Mentoring Program που θα δώσει τη δυνατότητα σε 50 γυναίκες να διεκδικήσουν εξάμηνες υποτροφίες mentoring, μέσα από το δίκτυο του Women On Top. Τέλος, η Mastercard, στο πλαίσιο του Live A Legacy, προσφέρει 2 θέσεις έμμισθης πρακτικής στο τμήμα Marketing ή Customer Delivery.

Έναρξη νέου κύκλου για το πρόγραμμα VentureGarden

Στη Θεσσαλονίκη υλοποιείται από το Alba Graduate Business School, Τhe American College of Greece και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT – A Division of Anatolia College, ενώ στην Αθήνα, από το Alba Hub for Entrepreneurship and Development (AHEAD), το κέντρο επιχειρηματικότητας του Alba. Το πρόγραμμα, το οποίο δίνει έμφαση στον άνθρωπο, απευθύνεται σε ανθρώπους που φιλοδοξούν να ενταχθούν στο επιχειρηματικό οικοσύστημα δημιουργώντας τη δική τους επιχείρηση ή εξελίσσοντας την ήδη υπάρχουσα εταιρεία τους και ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να μάθουν να αξιοποιούν εργαλεία, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε ιδέα εμπνευστούν.

Οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο έχουν ξεκινήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τους ενδιαφερόμενους να καλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους στο www.venturegarden.gr. Η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 14 Οκτωβρίου 2019. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα ακολουθήσει διαδικασία αξιολόγησης για την επιλογή των υποψηφίων.

Πρόγραμμα υποτροφιών του Ομιλου Quest για εκμάθηση κώδικα

Στο πλαίσιο του Mind the <code>, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Coding School | kariera.gr, θα εκπαιδευτούν, μετά από επιλογή, 30 νέοι απόφοιτοι σχολών Πληροφορικής και Θετικών Επιστημών, σε ένα εντατικό πρόγραμμα 120 ωρών, που θα ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου 2019. Θα ακολουθήσει περίοδος μαθητείας (Internship) στις εταιρείες του Ομίλου Info Quest Technologies, Uni Systems, Cardlink και ACS και θα δοθεί η δυνατότητα για άμεση πρόσληψη.

Το πρόγραμμα, ευθυγραμμίζεται με τις αρχές και τις αξίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης και εντάσσεται στην πρωτοβουλία «Quest Forward» του Ομίλου Quest, που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση νέων ανθρώπων με δεξιότητες και γνώσεις, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξή τους και παράλληλα, στη διακράτηση ταλαντούχων εργαζόμενων στην Ελληνική αγορά.

LIDL: Γιόρτασε τα 20 χρόνια της, μαζί με τους εργαζομένους της

Όλοι οι συνεργάτες, μαζί με τις οικογένειές τους, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε περισσότερες από 20 διασκεδαστικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες, ένα μοναδικό κυνήγι θησαυρού με πολλά δώρα αλλά και να παρακολουθήσουν ζωντανά συναυλία με την Ελένη Φουρέιρα. Στις δύο αυτές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν περίπου 5.300 συμμετέχοντες από 50 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας.

Διευρυμένα καθήκοντα για τον Σπύρο Πουλίδα στην ΙΒΜ

H ανάληψη του νέου, διευρυμένου ρόλου αποτελεί επιστέγασμα των εξαιρετικών επιδόσεων της ΙΒΜ στην Ελλάδα και στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια υπό τη δική του καθοδήγηση και ηγεσία. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ανέλαβε τον ρόλο του Προέδρου και Διευθύνοντος της ΙΒΜ για την Ελλάδα και την Κύπρο τον Ιανουάριο του 2011.

Εθελοντικές δράσεις για την εκπαίδευση από την Grant Thornton

Με κεντρικό μήνυμα το «Growing Together in the Community», η ομάδα της Grant Thornton στην Ελλάδα προσέφερε ένα ομορφότερο περιβάλλον στους μαθητές που φιλοξενούνται στο 6o δημόσιο Δημοτικό σχολείο Καισαριανής και στο 6o Ειδικό σχολείο στα Σεπόλια. Η Κατερίνα Κουλούρη, Partner, Head of People Experience & Culture της Grant Thornton στην Ελλάδα δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι που για πέμπτη συνεχή χρόνια προσφέρουμε έμπρακτα στην κοινωνία μέσω της εθελοντικής εργασίας των ανθρώπων μας, οι οποίοι αποκομίζουν ανεκτίμητες εμπειρίες και συναισθήματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς όλοι οι μαθητές να μπορούν να παρακολουθούν απρόσκοπτα τα μαθήματα τους, σε ένα όμορφο περιβάλλον. Τα χαμόγελα των παιδιών, είναι η επιβράβευσή μας».

H Avon συνυπογράφει τις αρχές ισότητας των φύλων του ΟΗΕ

Σε συνέχεια της δέσμευσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Avon, Jan Zijderveld, για την εφαρμογή των επτά αρχών υπέρ της ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών που υπαγορεύουν τα WEP, η Avon Greece δηλώνει επίσημα την υποστήριξή της στον στόχο αυτό, που ενισχύει τη θέση των γυναικών στην κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο. Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, η Avon δεσμεύεται ως προς την πλήρη αξιοποίηση των δεξιοτήτων των γυναικών, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ισότητας και της ισάξιας μεταχείρισης ανδρών και γυναικών, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής.