Workforce: Το νέο ημερήσιο μέσο για τον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού

Workforce: Το νέο ημερήσιο μέσο για τον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού

Hλεκτρονικό newsletter από την Boussias Communications

 

Σε μια περίοδο σημαντικών προκλήσεων και αλλαγών στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί ο κλάδος του Ανθρώπινου Δυναμικού, η Boussias πιστή στην στρατηγική της τοποθέτηση να ανταποκρίνεται έγκαιρα και ουσιαστικά στις ανάγκες της αγοράς, προχώρησε

στο λανσάρισμα ενός νέου ημερήσιου ηλεκτρονικού newsletter για τον κλάδο, με την επωνυμία Workforce. Το Workforce έχει σαν στόχο να προσφέρει σφαιρική ενημέρωση σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο οικοσύστημα του Ανθρώπινου Δυναμικού, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο καθημερινό hub ενημέρωσης και επικοινωνίας για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

 

Θεματολογία

 

Η θεματολογία του περιλαμβάνει ρεπορτάζ και ειδήσεις από την ελληνική αγορά, θεσμικές εξελίξεις της αγοράς εργασίας, συνεντεύξεις, έρευνες, παρουσίαση των τελευταίων διεθνών τάσεων, διεθνή ειδησεογραφία, αναλύσεις και γενικότερα κάθε τι που μπορεί σήμερα να ενδιαφέρει τους επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και όσους άμεσα ή έμμεσα ασχολούνται ή επηρεάζονται από τις εξελίξεις στον κλάδο αυτό.

 

Σε ποια κοινά απευθύνεται

 

Το Workforce απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε:

 

 • HR Directors, Head of People & Culture, HR Managers
 • HR Business Partners
 • HR Technology & Software Managers
 • Talent Development & Talent Acquisition Managers
 • Recruitment Managers
 • Employer Branding Managers
 • Training & Development Managers, L&D Specialists
 • Diversity & Inclusion Specialists
 • Compensation & Benefits Managers, Total Rewards & HR Operations Managers
 • Ανώτατα Διοικητικά Στελέχη
 • HR Business Consultants
 • Business Executive Coaches
 • Παρόχους λύσεων HR
 • Παρόχους HR Technology λύσεων και συστημάτων (VR, AR, AI Technology για Learning & Development, People Analytics κ.ά.)
 • Εκπαιδευτικούς οργανισμούς και Ακαδημαϊκούς

 

Το Workforce Employer’s Daily News αποστέλλεται μέσω email σε μορφή live pdf και σε συνδρομητική βάση 3.500 παραληπτών.

 

Ο ΕΚΔΟΤΗΣ

 

Η Βοussias είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή και ευρεία αποδοχή. Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων σε πλήθος δυναμικών αγορών στηρίζονται στα 20+ πρωτοποριακά περιοδικά και newsletters της Boussias για τη σε βάθος κάλυψη των αναγκών τους σε ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και ανάπτυξη απόψεων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται παράλληλα δυναμικά στην παραγωγή και διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων και βραβείων. Κάθε χρόνο διοργανώνει περισσότερα από 70 συνέδρια και 40 θεματικά επιχειρηματικά βραβεία. Διαβάστε περισσότερα για το σκοπό της εταιρείας, τους τίτλους που εκδίδει και τα events που διοργανώνει στο www.boussias.com.

 

ΕΥ: 2021 Better Working World Data Challenge

Η EY ανακοίνωσε την έναρξη του 2021 Better Working World Data Challenge, ενός παγκόσμιου διαγωνισμού για φιλόδοξους data scientists. Ο διαγωνισμός αποτελεί μέρος της δέσμευσης της EY να χρησιμοποιεί την καινοτομία και την τεχνολογία, για να επιλύσει μερικές από τις σημαντικότερες περιβαλλοντικές και κλιματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης. Σκοπός του φετινού διαγωνισμού είναι η αξιοποίηση των data analytics και της Τεχνητής Νοημοσύνης, για την εύρεση λύσεων αποτελεσματικότερης διαχείρισης δασικών πυρκαγιών.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός είναι ανοικτός σε φοιτητές πανεπιστημίου, καθώς και σε νέους με εργασιακή εμπειρία στο data science ή σχετικό επιστημονικό τομέα μικρότερη των δύο ετών, από όλον τον κόσμο, και την Ελλάδα. Οι λύσεις που θα διακριθούν παγκοσμίως θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο του 2021 και οι νικητές θα λάβουν χρηματικά έπαθλα. Στη χώρα μας, μετά την ολοκλήρωση του παγκόσμιου διαγωνισμού, θα διεξαχθεί και ένας επιμέρους διαγωνισμός για τις ελληνικές συμμετοχές, με τους διακριθέντες υποψήφιους να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία στην EY Ελλάδος. Η πλατφόρμα για τις αιτήσεις συμμετοχής θα παραμείνει ανοικτή έως τις 15 Ιουνίου 2021.

(Πληροφορίες εδώ:https://www.ey.com/en_gl/careers/data-science-challenge

Photos Photiades Breweries Ltd: Επέλεξε τη λύση SAP SuccessFactors

Τη λύση SAP SuccessFactors με στόχο να μεταμορφώσει και να ενισχύσει την HR στρατηγική της, καθώς και να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους εργαζoμένους της επέλεξε η Photos Photiades Breweries Ltd. Ειδικότερα, η εταιρεία αποφάσισε να επενδύσει σε αυτή τη λύση, με στόχο να προσφέρει στους εργαζομένους της εμπειρίες που αναγνωρίζουν την ατομική τους αξία και τους παρακινούν συνεχώς να επιτύχουν κορυφαία απόδοση, ενώ με την εγγραφή 200 εργαζόμενων θα είναι σε θέση να εκπαιδεύει και να διαχειρίζεται το ανθρώπινο δυναμικό της, να βρίσκει πιθανούς υποψήφιους για εργασία καθώς και να συνδυάζει την ανατροφοδότηση με τα επιχειρησιακά δεδομένα, έτσι ώστε να κατανοεί πώς αισθάνονται οι άνθρωποί της και γιατί.

Επιπλέον, με τις επιλεγμένες εφαρμογές (modules), η εταιρεία θα έχει ένα μοναδικό σημείο αναφοράς για τη διαχείριση των δεδομένων HR, θα διασφαλίζει την κινητικότητα για όλο το ανθρώπινο δυναμικό και θα μπορεί να προσαρμόζεται γρήγορα στις ταχέως μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες. Τέλος, η επιλεγμένη λύση SAP, θα επιτρέψει στην εταιρεία να υιοθετήσει μια εκπαιδευτική στρατηγική μέσω μιας ολοκληρωμένης λύσης διαχείρισης μάθησης, να τυποποιήσει τις διαδικασίες HR και να οργανώσει τη δομή διαχείρισης, ενώ θα μπορεί επίσης να προσελκύσει και να επιλέξει τους κατάλληλους υποψηφίους.

Ο Σ. Χονδρογιάννης Group HR Director στην Ν. A. Andrikopoulos & Associates Law Firm

Ο Σπυρίδων Χονδρογιάννης ανέλαβε καθήκοντα Group HR Director στην Νikolaos A. Andrikopoulos & Associates Law Firm, μετακινούμενος από τη θέση του HR Development Manager στην Teleperformance Greece. Ο Σπυρίδων Χονδρογιάννης αποτελεί ένα από τα ιδιαίτερα έμπειρα στελέχη στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού με σημαντική προϋπηρεσία εκτός από την Teleperformance Greece σε εταιρείες όπως το Great Place to Work (ως evaluation consultant), το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ως associate researcher), την Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος (ως Senior HR Officer), την Εθνική Τράπεζα (ως Personal Banking Officer) κ.α.

Ο Σπυρίδων Χονδρογιάννης ξεκίνησε τις ακαδημαϊκές του σπουδές αποφοιτώντας από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ έχει και Μεταπτυχιακό τίτλο στο Human Recource Management από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο ίδιος είναι ένα από τα πλέον ενεργά στελέχη του HR σε επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια επάνω στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.