Ν. Πασχάλη: «Κρίσιμο εφόδιο οι νέες ψηφιακές δεξιότητες για τις γυναίκες»

Σε συζήτηση με θέμα «Ψηφιακές Δεξιότητες για τις Γυναίκες» κατά την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) συμμετείχε η Νατάσσα Πασχάλη, Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Eurobank.

Η συζήτηση εστίασε στη συμπερίληψη και στην ισότητα στην εργασία, με την Ν. Πασχάλη να τονίζει πως: «Η ανάπτυξη νέων ψηφιακών δεξιοτήτων αποτελεί για τις γυναίκες κρίσιμο εφόδιο, ώστε να συμμετέχουν ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την επόμενη ημέρα των εταιρειών τους. Στην Eurobank έχουμε ως προτεραιότητα την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ανθρώπων μας, που στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες».

Sarantis Group: Αξιοποιεί την πλατφόρμα LinkedIn Learning

Τη συνεργασία του με το LinkedIn, προκειμένου να ενδυναμώσει τους εργαζομένους του μέσα από την πλατφόρμα LinkedIn Learning ανακοίνωσε ο όμιλος Σαράντη. Αναλυτικότερα, όπως εξηγεί ο Ευάγγελος Σιαρλής, HR Director του ομίλου: «Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, επενδύουμε στο upskilling των γνώσεων και των ικανοτήτων των ανθρώπων μας ούτως ώστε να τους βοηθήσουμε να αναπτυχθούν και να επιτύχουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες.

Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε την πλατφόρμα του LinkedIn Learning, η οποία παρέχει πρόσβαση στους εργαζομένους μας σε πάνω από 9.500 μαθήματα σε διαφορετικά πεδία μέσα από ένα περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη και εκπαιδευτές υψηλού κύρους. Πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία μας αυτή θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εργασιακή μας κουλτούρα που ενθαρρύνει τη δια βίου μάθηση και ανάπτυξη».

Η Σταυρούλα Κάβουρα HR Director στην Nova

Η Νοva ανακοίνωσε την πρόσληψη μιας σειράς νέων στελεχών, με στόχο την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας για να ηγηθούν σημαντικές θέσεις, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό, η Σταυρούλα Κάβουρα αναλαμβάνει τη θέση της Human Resources Director. Η Στ. Κάβουρα έχει εικοσαετή εμπειρία σε ρόλους Ανθρώπινου Δυναμικού στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών. Έρχεται στη Nova προερχόμενη από τη Victus Networks, όπου διετέλεσε Human Resources Director, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για τη Vodafone.

Παράλληλα, η Κατερίνα Μανιαδάκη αναλαμβάνει τη θέση της Legal & Regulatory Director. Η Κ. Μανιαδάκη εντάσσεται στην εταιρεία προερχόμενη από την ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου Office of Communications (Ofcom), όπου εργάζονταν ως νομικός σύμβουλος τα τελευταία 9 χρόνια. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG CONNECT – Market Reviews Unit) και στο Institute for Information Law του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ.

Τέλος, στο πλαίσιο των αλλαγών, η Κική Σιλβεστριάδου αναλαμβάνει τη θέση της CEO της Nova Media, ο Αλέξανδρος Ντάβος τη θέση του Chief Commercial Officer, η Μαρία Στεργίου τη θέση της Business Commercial Director και ο Γεώργιος Ζαρόγιαννης τη θέση του Marketing Director.